Isnin, 24 Ogos 2009

moooddd....

salam plus selamat pagii...

hari ceria ini hari...berpuasa..cuaca kat luar nun pun, cerah jer,..mayb sb mlm td ujan kot...aku pun tak sedar tika mana lak air sembah bumi tu..;p

dah hari ke tiga berpuasa kan...rs mcm...alaaaa...cepatnya msa...nak la lama2...lambat2 itu maa...dah besar nih, baru rs nikmat puasa ramadhan!...

aku suker je bln ramadhn ni,...kompem bab mkn, mmg aku jg!..lg lak, rasa suasana tu, mcm tenang jer...trawih tu, of coz la kan..tu kan bunus kt lam ramadhan ni.....

bersahur, cumanya, minum ayaq kosong ja...bukan kejar dek tidur, tp, nth, sb aku nak minum je kot..mujur en. N pun, tak kisah sgt...klu la dpt asben yg oh, sahur, nak mkn nasi...addooiii..ghupe maner la den..;p

tak best r nak citer klu tak taruk gambo, ya dak....gambo lam anset en. N ler...kamera aku, bru smlm aku charge..

sbenarnyer, aku ilek mood nak koje2 nih..skalipun ceria, tp, mood koje, ilek ler..sbnyer, dis week aku lik kg...jumaat amik coti....hhuurreeeyyy,,...mmg tak sabar seh!... nak2, sumer kumpul lg...harus meriah sb jumlah keluarga bertambah kan..;p

hurrmm...po lagi ek...oowwhh..ini hari, berbuka cam no ek?...bazar ramadhan kat putrajaya ni bapok nyer penuh ler..aku tak p, en. N jer p, aku macam....adddoooiiiii...nak masak kang, takut tak dak rasa aper yg aku masak..mkn luar lak, renyah nak cari tmpt solat @ terkocoh2 lik umh...

atau, berbuka kat mesjid ja kot..dpt mamam bubur lambuk...heheheheh....;p






1 ulasan:

realisticjunky berkata...

odah, aku pun mood ceria, tenang jer, everything mcm smooth jer.tp mood kerja mmg tarak!dah kat sejam blog hopping nih.klu kantoi ngn bos aku mati lar...