Jumaat, 21 Ogos 2009

mask / sanitizer...

pg td, mai opis, kat lobi, cam riuh rendah je..

oo..ghupenye, deme nak kasi mask itu...ngn pakaikan sanitizer...

tp, aku hanyer amik mask sajo, sb itu sanitizer aku dah pakai time nak mai opis...mende tu mmg slalu ader lam anbag aku...

d pk balik, aiitt..itu virus dah mai KDN kah?...

aku ader tny en. N, itu virus sik sampai kat putrajaya kah?..tp, en. N ckp, ader, tp, close kes...er..cam tak d btau umum la..uitt..ya ka?..

ri selasa ri tu, time nak p koje, aku nengok budak2 skolah Alam Shah tu, duk berangkut bag ke bus stop..ha, soheh kene tutup awai kan....H1N1 kah?..tp, idok lak kuor brite..@ ader kuar, tp, aku yg tak tgk/dgr... pelik...xxx

aku rs, raya tahun ni, duk p membeli kat Alamanda jer la kot baju2 rayanya..ayyooo...mehe ler ctu..;(...dah le elek bunusss....

D8 lak tak dak jualan...ateh, takkan nak p bergasak kat tmpt2 ramai?.....oowwhh..Parkson kan ado...;p

sila pakai mask yg d berikan!!... - ya, SAYA YANG MENURUT PERINTAH-

**aku mmg tingat nak beli mask tu, mujur dah dpt free..hehehe...;p


3 ulasan:

Zetty84 berkata...

heheh...zati kat sini dpt mask yg cokia punya laa...jenis kertas pe ntah... hampeh tul...nama je keja gomen, tapi kedekut...nk bagi staff mati ke apa...? hihi...at last beli sendiri lorrr...... ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

tue la kan..nak soping kat sogo harus la umat cam somut..kaum hat xrayo pun cibuk nak boli gak time2 tue...jj pun ye gak..rame jgk..

nasaoji berkata...

Zetty84;- beli sndir, dgn pilihan sndir, org laen kc, mmg bg cukup syarat ajo..;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe;-mmg pun, bg la kt chance kt2 je yg p shoping moping, kan..;p