Selasa, 4 Ogos 2009

FAMILY FUN CLUB..

aku tak tau saper bg nama FAMILY FUN CLUB...mayb anak branak organizer kot...

tp, best...merapatkan lg hubungan kekeluargaan..skalipun ader antara kami, bukan sdare mara...

meraptkan hub kejiranan la...

ktorg smpai lebih kurang jam 10 gtu...ramai gak yg sampai...mujur ktorg tak lwat..

en. N tgh berborak ngn kwn diyer..kawan import dr kementerian...;p
msih pg...d awal pg pembukaan pusat bowling ni..berlangsung kat ENDAH PARADE...


ni gang lane en. N..nana > pak ngah > en. N > a.syukri..skalipun satu lane, deme main individu yer...;p

hadiah yg ader...ader yg baik ati mensponsor....moga d murahkan rezki yg mengsponsor itu...;p

en. N dah lmer tak main bowling nih..last skali bile nth, sbnyer tangan nyer terkehel...tapi, ok la time kali ni main..tak pektis betui2 pun...

slesai main..ni sumer gang2 yang main...mner muker aku huhhh??..nper tak dekkk?...idok poyo aku nak join skali..tak main, wat pe nak msuk...;p

ni lak, aku tak tau , kategori aper..kategori taman ker..ape ke...
lam jam 2 tu, abis....iissshh...en. N tak betuah langsung time tu..hehehe..elek aper dapat..;p
tp, at least, dpt medal pun, dah ler..as kenangan kan..

syaza-anak mummy yg sponsor itu medal..mekasih yer ja....

d sbbkan tak dek gambo aku kat saner, gedik lak nak lam keto...sbenarnyer, nak tunjuk yg ktorg pakai kaler samer...padahal, kat sner, duyun lak pakai kler merah nihh....

otw blk, singgah mamam kat BERIANI GAM PUTRAJAYA..ala, kat kuil tu...

yg gemo, sdp r kot..aku, cam biaser2 jer..ok je kot..
tp, daging masak kuzi diyer bapok sedap!!!..tp, mai lwt, abish ler..time ni, dah abishhh...amik ayam kampong udah....

siap ader live band tu..tp, nyanyi lagu..mak aaiii...tahun tok nek aku kot..
cumanya, tmpt kat ctu, paneh ya hamat!...bilik aircond ader satu jer..tokeyy....buat la lawo2 sikit tmpt mu tu...tp, jgn naik hege lak deh....;p



**flash tak smpai le...kene tukar ni..Manjer..nak kamererrr canggih manggih...;p


1 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

nasi briani gam yang kat tepi heway kajang putrajaya tue ka????