Selasa, 11 Ogos 2009

G.I. JOE...

aku tgk citer ini...ngn adik bradik aku tu...

pas pada p mamam tu....

idea en. N nak tgk mvie...

bking tru sms, mintak tolong abg IL sulung p amik..tgk kat centre point klang ajer..

sb kat Bukit Tinggi ngn Bukit Raja dah penuh...;(
best weehh citer nihhh...

p le tgk..ke aku je yg bru tgk?...

ktorg amik midnite mvie...jam 2340 msuk...

first time aku tngk midnite..mujur aku tak tido lam tu..

DUKE yg encem menyebabkan aku tak tito kot....hehehe...;p

peh ni, nak tgk citer pe lak ek?....hurrrmmmm.....

**citer ni, mmg best giler tuk aku..mayb aksi2 dia kot.skalipun 3D diyer amat jelas..!...

2 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

best ke wak citer nie..nak kena ajak en shukri tengok nanti nie..

lily lotus berkata...

rajin u layan midnite..kalau i kompeh dah zzzzz..hehe..tp worth it lah citer tu bestkan!