Isnin, 10 Ogos 2009

lepaking...

sabtu ri tu..kami telah ke sini....tmpt idaman en. N..

dsbbkan en. N dah sihat, jdnya, dia leh marah ehh..tegur aku, supaya aku tak snap kiri kanan tmpt tu..eeeiii...nak agakkk...

tmpt itu adalah d depan ini....seberang la kiranya....ala, kedai ikan tu..TAMAN TASIK SHAH ALAM tuu....tau kan...;p....cantik kan mesjid tu...;p

first time aku jejak ctu, time anta yong aku, dulu msih ITM..mak pak benti solat kat ctu..

tmpt air smayang diyer kan jenis yg sensor kan...eeii..amat perak den seketika...nak2 time tu, aku kocik2/anak2 lg...;p

en. N bru nak sihat2..duk citer pasai diyer kecik2 dulu makan pelam atas pokok....oooo....noty eeekkk..

hurrrmm...pemandangan yg cantik kalu ader kamera lebih manggih..tuk fokus mesjid blakang tu..bukan aku....

kat ctu, ktorg mkn ni, rojak buah,,,tu la buatkan en. N citer zaman dolu2 diyer....
ktorg turun SA sb nak jmp kakak2 aku....

kebetulan acik aku ngikut asben diyer, tu la jmp trus....

ala..kat kedai berlado...masakan jawo...kenan beno en. N ngn acik aku ngn keai ni tau..kedai ni kat KLANG..lupa lak aku nama tmpatnyer.... kg. kuantan kot...


ayyooo..tinggai ni je aku snp..lupe lak nak snap makanan time makn2..

tp, aku tak makn pun, konyang nyer pasai mkn rojak buah kat taman tasik td..

tp, tgk la, betapa lamanya ktorg duk ctu,,,gelas, beraturrrr....;p

pengantin tahun baru...;p - acik n abg sahak..
pengantin kureng baru - yong n abg halim...

pengantin sentiasa baru..huahuahuahuhhh...aku ler..ngn en. N....;p


dah jadi rutin sesape je aku rs..peh pok pek kat kedai mkn...nak blk, sure susul kat parking keto lak kan?...hehe..ktorg pun samer jer....;p

tp, ktorg tak blk trusss...haaaa..ktorg keee......??..xxxx mlm kan masih muda maaaa.....;p ..time ni, jam menunjukkan 2300...hhhuuhhh...mmg mlm msih mudo...;p




2 ulasan:

nusk berkata...

best nye sisters outing ngn hubby memasing...XD

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

memang kan kat masjid tue tempat nak amik air semyang dia len macam skit..kta dlu masa 1st2 datang pun cam tue gak jakun ohh..hheheheheh