Khamis, 20 Ogos 2009

kegemaran haku...

adoi la...dah le pose,,saje lak aku nak terliuqkan sendiri yer.. dak po, iman aku kuat...;p

last week, ri selasa, aku ngn en. N p paso mlm putrajaya...sajo ajo..carik mkn...

aku agak gemar masakan Thai tau..gorai2 pun, gorai lah..dah, tak mmpu nak p rest Thai sebeno...;p

jdnya, kulu kilir kulu kilir kat paso tu, aku ternampak la yg ini...-somtam- trus aku diri kat depan deme n mintak..eeii..smpai skang masih rs kesedapan tuh...

ni ler ghupenyer...ala..kerabu mangga la...tak sumer kedai yg wat kerabu mangga sedap kan..?..

p kedai biasa pun, klu ader kerabu mangga, aku try mintak..tp, susah jer nak crik yg sedap.. klu mintak, tak sedap, aku cam frust kat diri sendirik!..

harapnya, jumaat ni, ader la deme nih lg..aku nak beli lagi..leh wat sahur kan...

yg ni lak, Burgur Otai...kome pernah dgr bege otai nih??.. -snap kios jer..-
katanya, yg sedap pas RAMLY tu, skang ramly tu provide brng2 jer...dah maju katakan..;p

jdnya, bege otai ni la pulok skang ni,,..kiranya, aku panggil bege tepi jalan.!..

nak tau kat ner aku jmp?..heheh..kat PLAZA RAKYAT nuh..PUDU..time aku balik ipoh sorg ri tu,...

tp, aku tak beli laa, time tu kan dah mlm, jdnya, aku kan kunun2 nak diet..hehehe...c, napsu aku kan kuat...;p

wwaaahh..muka napsu kuat makan..!..




3 ulasan:

green apple berkata...

dah rasa macam ramadhan sgt bila tgk entry ko ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

berger otai tue sodap ohhh...kta pun suka gak..sangat enak di makan begitu saja..

nasaoji berkata...

green apple;- ye ke?..tak sabar la sgt nak pose nyer nih..;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe;- ye ke?..ala, yg kt duk area sini ni, mner nak carik ek..;(