Jumaat, 31 Julai 2009

kasihnya...

pak aku, my gurl akan pnggil diyer "chei" korg senang sebut "chair > kerusi-tp bukan r kerusi yer.."...itu ader lah panggilan org PATTANI..pak aku ader la darah2 blah sner...org LENGGONG kan..

tuk nenek/opah lak "pek"..tp, amat pelik kan klu d sbut bunyinyer..jdnyer, mak aku tak mo,..opah, udah..;p

pics ni time lik LENGGONG ri tu, pak aku kc my gurl minum susu..iissshhh..c kenit ni, pantang nengok kamera...kompem blagak machoo..eeii...awk tu pompuan yer... dah, mner idaknyer, kome tau, klu my gurl ni nak nangis, ko suer je kamera, kompem diyer diam jap tak nangis, peh tu, nangis smula..ishhh..amat otak anugerekk tau...











4 ulasan:

Kaiser berkata...

salam....memang manjer tul cam nie..huhuhuhu

Mrs LVoe berkata...

camtu senang ler nk jaga.. amik pics je byk2 tentu diam ;-)

lily lotus berkata...

hehe..anak saperkan

nasaoji berkata...

Kaise;-hehe..mmg pung...

Mrs LVoe;-mmg, tp, tak larat nak pegang kamera lelame r pulok...;p

lily lotus;-tumpang anak menakan...;p