Rabu, 15 Julai 2009

berita...

gambar di ambil dari tingkat 9, D1 pada tepat jam 1200..

adakah kalian nampak nunn d ujung sana, atas bukit, istana putih (WISMA PUTRA/KEM LUAR NEGERI)...?..maaf, saya tidak bulatkan tempat d maksudkan..hehehe...
ini pula, minit seterusnya, nun d hujung sana adalah MASJID PUTRAJAYA....yer...kalu diri d tmpt ku ini, mmg akan nampak....

oowwwhhhh..ini pula, d bahagian bawah....kering kontang kan....mana hijaunya??????

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................















dah nampak dah kubah itu....


juga istana putih itu.....diambil pd jam 1515!....



cuaca pd hari isni ri tu...

amat tak selesa nak bernafas kalu keluar, time snap gambo bukak tingkap pun, dah rasa, nikan lak, kalu aku betui2 duk luor...

hurrrmmmm...cuaca amat tak menentu skang...jdnya, siap sedia...;p

ingt tak, dlm last 2 weeks,dah jam 1930 pun, cuaca msih terang..kang?..saper ingt, sila jatuhkan tangan anda....

peh tu, bangun pg jam 0700 pulak, uit..golap pulak...hurrrmmm.....







2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

gloomy bcoz hujan or jerebu. ermmm kdg2 sha pun xnmpk KLCC dr tingkap rumah sha

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;-tu la..ken lebih jg kchtn ni...