Jumaat, 10 Julai 2009

tak dak topik....;p

hureeyy..hari ini, sudah hari jumaat kan, anak2...

sok, hari sabtu kan..hohoh...coti2 jom....tp, duk umah ajo la...;p

eh, mayb ri sok @ ahad p blk LENGGENG kot..kenduri2...


td, lunch time, aku kuar ngn x-housemate aku...cik anne...budak MOT...lmer tak kuar ngan diyer...jmp pun, tak silap aku dah lbih kurang 4-5 bulan kot, jmpa pun sb terserempak kat parking umh kami...tgk, keje dalam kompleks yg smer, umah duk hadap bangunan yg sama, jmp nyer, haram susoh..ishhh..ishhhh...


ni pic kat umh bujang ktorg, tgh2 lepak ngn cik anne nih...

ni lak, time ktorg p tgk movie citer KAMI..hohoho...aku suker ooo citer tu...yg series nyer pun, aku tak mis oo...;p ok..sbenarnyer, sik ado citer sgt nak citer..sj jer...hehehe..;p

cumanya, dah kawen2 nih, sesekali, amat merindui zaman2 bersama kwn2 dulu kan....tak la bermaksud dah kwen, tak leh kuo ngn kawan2..tp, lain ooo perasaan itu...hurrmm....;p, klu kuar ngn asben, kene jg laku, klu kuar blakang asben pun, kene jg laku jugak, hohohohooh.....

okk...daaaaaa....

selamat berhujung minggu....

**tingin nak p zoo negara la...lalalalalala.....;p..iissshh,,..selesema babi bnyk nih...;p









3 ulasan:

aleena berkata...

btol2..
mesti akn rasa laen kan if da kawen..

mesti gonna miss time xkawen g..

(ceh mcm la da kawen..hehehe:P)

nway me too addict with KAMI:)

Mrs LVoe berkata...

manis sha tgok muka odah ;-)

nasaoji berkata...

aleena;-ha, bru nak tny, dah kawen koh?..heheh...

Mrs LVoe;-ek?..eeiii..mekacihh...;p