Rabu, 29 Julai 2009

turn aku nyer umh...

ini adalah gambar2 yg d peram, nak dlete, sayang..baik taruk jugak.. tp, kene rajin le nak merpek meraban lak...

smua kejadian time ktorg nak lik kg LENGGONG ri tu...;p

kli ni, turn aku nyer side, sb ri tu, turn en. N nyer side..no no no letak pala d side en. N yer..huahuahuahhh..-tipu jer...

jumaat kan cuti kan (17/07)...jdnyer, dpt lunch gether2 kann....bngn pun dah meniggi hari, p mamam kat PERANTAU saja d GATE 1...AYAM KAMPUNG GORENG yaa....saya sukerrr....;p

memulakan destinasi ke arah lebuh raya utara selatan = PLUS ler....
besttt..tak bnyk keta...org lain duk kat opis kija2..kami duk atas highway...;p , aku lak, leh siap tersengguk2 lam keta..tp, tahan, nak teman drver kan..;p

nampak tak yg cam air tu...ooo..itu LATA KIJAL ye...kat TAPAH..
ader memori kat situ antara aku ngn en. N ooo..hehehe..sah2 la zaman skolah dulu...

ktorg suker masuk2 utan ni...konon xtvt lasak ler...aderla badan2 berkanun yg kami msuk...

jdnya, xpdc adelah ke LATA KIJAL itu..naik sampai atas tuh..best jer tgk dr atas, ngeri pun ader gak tgk dr atas..

nak jdkan citer, gurl en. N pun p gak..huihuihui..mmg bebolu mato mak cik..tp, mak cik tak kisah,..time tu, mak cik ado gak..hehehe.. tu je citer nyer..;p
eh, ader, aku tlh gatai molut suh en. N bwkan bag yg aku sandang..atas alasan- menggatai..
tp, hakikatnya, mak cik lotih + rimas bw bag nih..mujur en. N layan gak time tu..eh, diyer pun gatai maaa...huahuahauhhhh...

ok, next...

dah nak sampai IPOH..kome tgk le aper yg deme wat tu..
silap ari bulan, ader yg terlentang jatuh bukit tu yg di tarah abis2san..ishh...isshhh....

yey yey....highway trus KL-KEDAH dah siap..jdnya, nak p KUALA KANGSAR, ngak perlu msuk tul exit IPOH tu lg...


bayaran henye...RM31++ kot dr maner ek..tak ingt..yg pasti, bkn putrajaya...
alamak, tak nampak la pulok amount nyer...exit KUALA KANGSAR yer..idok le trus ke kedoh lak..

dah singgah ke KUALA KANGSAR, sila trus ke LEMBAH > tmpt mkn cendoi n laksa....


saya gemo cendoi....kompem tolak laksa....
tp, tapau jugek laksa, tuk mak pak yg menunggu...mak aku antu laksa..;p

sambil itu, kt jamu mata dgn anak muda ini..hehehe..
ala, mcm aku tak pernah wat je kan..

eilo..mmg pun tak pernah..ooowwwhh..nnt kene luku ngn en. N nnti klu mintak buat gitu...;p

smpai lenggong agak leat, family yong yg sampai dulu..

ateh, kompem r ktorg singgah kat umh mak pak en. N dulu kan..huhu..amik brang2 nak tito...umh mak pak aku kat lenggong nun, tak cokup tilam...;p


sekian , cerita saya, nnti saya cerita lg...;p




4 ulasan:

lily lotus berkata...

hehe..mcm tak penah wat ekk

Mrs LVoe berkata...

ayam kampung??? sha sukaaaaaa
mane nk cari nie

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

ooo orang utara jugak ka...best kan balik kampung...perjalanan jauh x kurasa..(ewah nyanyi lak dia..)

nasaoji berkata...

lily lotus;-hehehe...;p

Mrs LVoe;- mai cni, kt bwakan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe;-alamak,,kt pun duk nyanyi nih...;p