Selasa, 7 Julai 2009

ketiadaan suami..;( >>>> ;)

aku blk lewt kan smlm..dr opis, otk dah plan mcm2 nyer koje umah...;p (mcm2 la sgt..)

b4 smpai umh, singgh petronas, nak isi minyk kete..iisshhh..lamer giler aku tak isi mnyk kete sendiri since p blk koje ngn en. N nih..cam 'gayat' pun ader time isi mnyk tu..owh, tgh drvng pun, aku rs 'gayat' sikit2..nampak noo aku lme tak drve..

dah singgah tu, bl la mkn tuk diri sndiri kan..skalipun haiwan2 dan daun2 bnyk lam fridge tu, tp, aku totap maleh masok!..alamatnyer, pas kene lacture baekk nnt dr asben prihatin, sumer2 itu, bg mkn pd tuan tong sam je pa...;p

jdnyer, menu pilihan d luar den adolah bihun goreng petronas..d msukkan skali lam perut aderlah durian2 yg telah d kopek olh en. N....

sila kira bper butirkah biji durian dlm bekas ini...
aderlah amat tidak elok mkn ketika menonton tv ya anak2...sudahnyer, aku tak sedar yg aku dah mkn 12 ulas durian!!...

mujur aku jenis tak panas bdn sejak dah beso2 ni mkn durian..eeii...aku slalu tny sesape je..mkn durian bnyk2 ni, leh gemuk tak?..

kemudian, sessi punggah baju yg dah tak wangi yakni baju masam2..;p


setelah d sort, msuk mesin, biar mesin wat kija lak..
baju yg dah msuk 2 minggu tak basuh!..apehhhh...2 minggu???....

eiii...tak senonoh dgr kat org kg nih....

hakikatnyer..;p ...dahhh, lik kg nyer pasal...baju lik kg..baju pakai koje last week..harus la bnyk kan..

mujur la baju2 kami, skali anak2 baju kami, scukup tuk pakai sebulan yerr...kiranya, klu 3 minggu tak basuh, ok lagi kot...huahuahuahhhh....

sekian...gambar tika en. N bpas blk dr o/sttn first peh kawen ri tu..amat manjer!...
patutnyer, aku la landing baekk nyer kat diyer kan...hurmmm....





4 ulasan:

NeenaAnuar berkata...

alaaaa.... comeyynye cara dilanding... hehehehe...

Y@ZeD@ berkata...

uishhh terliur ler duriann..!! akak tak gemor mkn sangat durian, tp bile tgk gambo durian yg isi kuning tuhh perghhhhh terus terliur2 pulakk..!!


sabo je lahh...

nasaoji berkata...

NeenaAnuar;- hoho..

Y@ZeD@;-eh eh..kat sner sik ado durian ko?..rugi..rugi...;p

Mrs LVoe berkata...

comey yea ;-)

kita kalo bkeje nie mmg baju basuh sminggu skali lak. aduihhhhh.. fenin pala tgok