Jumaat, 27 Mac 2009

surat cinta...!!!

klu korg dpt surat cinta seperti diats, aper raser?...hurrmmm...olh sb aku yg trime..jdnyer..aku......
-marah pd diri sendiri sb tak alert mende2 kocik gnih..(kocik ker?..)
-marah pd pihak berkaitan, sb bg surat cinta tu tanpe tny tuan badan!!!!...hurrrmmmm...
ok, klangn gmen servnt, tau, yg kt ader 3 waktu tuk masuk ops..WP1(0730-1630), WP2(0800-1700), WP3(0830-1730)..kan..kan..
jdnyer, pd awal2 pihak berkaitan benarkan nak pilih mner waktu, so, aku amik WP3..sbnyer, aku tau, aku amat rajin msuk opis..owh..itu time, kami siap "tick" dgn form yg ader tau tuk pilih waktu.!!tp, sjk dr amik WP3 tu, aku mmg dah tak lewat kkk....
dan pulak, d sbbkan aku tak pandang mende remeh itu (bagi aku), yakni PERLU TUKAR KAD PERAKAM jugak (cop je pun), jdnyer, aku tlh konon lebh dr 3 kali masuk opis lewat..!!!
issshh..isshhh..mner mungkin..nehe..nehe....yer tak..skalipun aku kureng koje2 kat opis nih, tp, msuk, totap msuk opis ooo..zaman2 mengular d ALAMANDA...BANGI...KAJANG...dah tak terjadi tuk aku tau...
perasaan aku?...malu tu tak, sb, aku tau, bukan slh aku pun sgt..marah pun tak jugak, sb, skalipun deme tak tny tuan bdn, tp, tu koje deme, skalipun jugak aku pertahankan sila tgk waktu saya, ada tak lbih dari 0830 msuk dan kuar kurang dari 1730..mesti pihak berkaitan akan ckp WP yg tertanda d kad anda membuktikan anda WP2..kuikuikui...hamik kooo...
cumanya, aku risau reputasi aku (aceewwaahh..)..yer la..dah le name bukan baik sgt lam relation bersama kaum2 kem aku nih..tup tup, disiplin pun, tunggang langgang kah?..huarggghhh.....tidak...bos..tulun sayer...
siap tukar kaler kad yg tak tahan tuh...aduiii....cam no ek...ttb ponin palo den nih...org lain kad kaler kuning, aku lak kad kaler ijo..PAS ke hape nih?....
**hehehe..pengalaman tuk aku!!

3 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

best yea... if sha jadi u.. sha akn masuk kol 7.30am balik 4.30am.. heaven tul bagi weols yg cni yg asyik nk balik cepat

maru berkata...

mmg kna sangat lar skang ni klu ko tkr colour hijau.abis msm by election ko buat lar srt trng keadaan sbnr tkr kuning balik.hehehe tp kan 2 sbnrnyer hint yg dorg bagi..langit bakal brtukar hijau.hehehehe

nasaoji berkata...

Mrs Lvoe:- ala, kuar awai, jem ooo kat putrajaya nih..lwt, tak jem..tu amik ms lewat tu..bsides, bg chance pd ibu bapa nak p anta ank2 p skolah...;p

maru:-kuikuikui...kbetulan lak ek, kler ijo..ijo ke ek?..nak tukar kler lain ler...BEBAS lak... ;p