Rabu, 25 Mac 2009

kerinduan d hati....

baru pas ckp ngn mak aku...aku slalu update citer2 kat kg dr mak..yong aku ckp, rahsie2 family, aku yg tau dulu..bru deme2 yg lain..hehehe..dah itu je koje aku kat opis nih!..tepon..tepon..n tepon...;p

aku mmg slalu kal mak..smnggu, 3-4 kli oooo...klu tak kal tu, mak aku mst bg msg kat aku, tny nper snyp...bkn tny sihat ke..hehehehe..

skang ni, bl kal mak, aku update gak citer c kenit nih!!..INSYIRAH!! kangen bangat sama loh!!..terlalu kangen!!..siap smpai nitis air mate tgk pics diyer nih....aku siap ckp kat mak la, tak mo le syirah beso, dah tak best dah...mak ku citer..dik, td nyah kal, diyer sembang2 ngn mak, diyer ckp syirah dah nangis kuar air mater.. uittt....besshh nyer klu nyakat..klu tak, bunyi hik hok hik hok jer... ;p owwhh..aku mmg suker nyakat budak sampai selak!!..kocik2 dlu, budak takut ooo ngn aku...jmp aku, mst lari2...siap smpai mak aku pulak yg tak kc dekat ngn deme2 tuh!...



ni time umuq insyirah 4 hari...

ni, yg bru2 ni aku blk..dah 48 hari kot... ;)



dis week, aku blk, mayb tak sempat jmp insyirah kot....sb aku blk LENGGONG...mak aku pun kat sner...nyah aku kat IPOH..alaaaaa.......
insyirah....acu rindu sgt kat kamu ler..............jgn cepat2 beso tau..tak puas ngomol lg ngn kamu!!



2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

cute yea

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;-hurmm..kesik2 nih. geram jer..!