Selasa, 24 Mac 2009

jadik juak...

weekend aku ri tu, biaser2 jer,,..manyak d abiskan d ateh katil!!!...

sb, en. N kojer!!..sabtu + ahad diyer koje oooo....klu swasta, kebarangkalian beso, leh naik gaji ke..pangkat ker..kan..kan..tp, ni, gomen..hurm...uupppssss.......

justeru itu, msk, hya mlm time ajer....


saya telah pandai masak asam pedas oooo....tp...tak cukup bhan ler...hehehhe....daun kesum n bunga kantan sik ado...ala.....kodai tutup..p paso mlm tu, tak ingt lak nak belinyer..mujur dpt asben yg tak ceriwit...mmuuaahh...toche Manjer!!!




ahad tu lak, aku msk udang masak tumis....hurrmmm..tp, aku msk tuk en. N sorg je yg mkn..sb, aku kebuluq mkn roti kat mamak!!!


siap2 nak p la nih..dah lwet pun...2200++..peh nengok the adventures of merlin!..nak p gak!..tak kire... mujur bju2 dah d iron..genap tuk pakai smnggu kami berdue ooo...rajin...rajin aku nih!!!


roti planta je aku mkn..tu pun, dah leh watkan tambahan2 lemak yg dah sedia ade ni lbh lg tau...

tudung d ats tu, aku nak pakai time kuo tu, tp, tak jdik pakai...berkali2 aku tny en. N ok ke tak..diyer jwp ok..aku cam tak pueh ati jer..last2 bru diyer jwb pakai tudung biaser, lg ok...c...ckp le awai2 kan..ni tak, jenuh aku tny2 pakser..hehehe...tudung jenis gni tak sesuei tuk aku ler..nampok tombam lbih oooo....tp, hati aku, nak sngt duk pakenyer... ;p
klu pegnen, sure lebih2 lg kan....huarggghhhhh.....

1 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

org kan kdg2 pun failed gak nk masak asam pedas ni.pastu membe ajar,ltk bwg merah byk2 pastu kurangkan air...stelah lama berusaha la kononnye ...last2 jd jugak ...hehehehe