Isnin, 16 Mac 2009

KHADIJAH+IWAN

SELAMAT PENGANTIN BARU DIJAH + IWAN..MOGA KEKAL BAHGIA HINGGA AKHIR HAYAT...15 MAC 2009
jum layan pics......



l > r;- ekin (skerat muke), wardina, insyirah.
rozi, ayu
hasanah, kak lang..
ain..(sori ain..aku syg nak dleted pic..)
mar, satila
kak lang, ain, imah


hasanah, jiyah, kak lang..




meriah bl time kenduri..kwn2 ramai dtg...klu dpt pengantin yg duk kon ayyu..takkan le nak duk smeje ngn kekwn yg dtg...alamat peh sumer blk, bru leh duk smeje kot...duk le bergambo jer...hehehe...dpt pengntin yg tak leh duk diam...ha, kehulu kehilir ler duk pok pek pok pek gak ngn kekwn...
budak2 MADID nih, kome siap mkn kat meje pengantin lg yer...nak amik berkat ke sumer tuh?...aku ngn imah skali duk kat meje pngantin....nak amik berkat mende tuh?..mujur lauk pauk pengntin rasenyer dah abis kan..klu tak, skali d bantai nyer...isshh kome ni,,,tak malu ler... ;p
peh ni, spe lak ek?..owwhh....UYA lak..moh kite serbu kat sne lak yer..GOMBAK lor....iemah, kamu dtg yer... btw, imah,...congratulation yo d ats kabaran itu...aduhai ko..langkah bendui ini...!!!....syok la tuh..dah berjayer hasilnyer....huhuhuhu...
skalipun asben aku n iemah agak2 buat muke paneh dah time ktorg duk menenggek lg ngn bbudk MADID tu, to, try gak ktorg wat dunno jer..hehehhe...Manjer...maap tau..kan slalu pung dpt gni..ateh, skali dah berjumpe kkwn lmer...mmg tak abis borak...best bgt...
ayat INSYIRAH bl aku jmp awal2, btau my niece nme cam diyer..odah, kakak ko tak takut ke nnt anak diyer gem cam aku...huahuahuauhah ko ni syirah....ado2 je ler...
**moral of da story tuk aku;-sila sedar diri yg aku dah kwen..jdnyer,,p kenduri bwk asben, jgn tinggal2 kan...BAIK...
**tuk JIYAH n UYA;-wah kome, cam tuan ghumoh lg yer...agok2 ler yer..kome tu, nnt ari jer... ;p


6 ulasan:

eimah berkata...

btoi2 laki kite sgt pns sbb laki aku b'trs terang deme udah bengang tahap gaban ekekeke aku diam je la....diorg lg pns sbb kite wat duno je ekekekeke...xmau'y kite berenggang ngn kengkwn kn odah....thanks la...kalo sesape nk tips rancg nk anak aku ble bg tu pn org yg advance le ajo ekekekeke

Musfirah Asri and Najmy Naim berkata...

huhu korang memang best ar dua istri orang...takpe la lelama deme akan paham kita ni dah kena "sumpahan" sumpahan pantang jumpa! kikiki
huhu mmg agak kuat la aku ngn uya itu hari.....cepatlah cepat lah

pasni uya lak...hemmm

nusk berkata...

alamak tadi tu adik aku nye ID... ko delete eh...

btw korang mmg sempoi la dua org is3 hihihi bukan korang sengaja tapi kan kita ni dah kena sumpah... sumpahan pantang jumpa...tak dapek bygkan aku sok cne...dah cenggitu kan..lama2 hubby kita paham la kan hehe

ye ar agak kuat jgk la aku n uya time tuh..pasni uya lak...hemmm

nasaoji berkata...

eimah;-aku perlu menghadap muke en. N yg masam ,tp tak masam, tak masam, tp masam!...hehe..

Nusk;-tu ler..ala, bru lg jd bini org..mmg tak sedo diri lg nih..hehhee..

ko mmg..ader yg sangkut tak?..meh aku nak cungkil biji mate deme tuh..

uya nnt, kt try suh diyer wat betui2 ayu!

nusk berkata...

ada makcik iwan mintak no tipon aku nak buat adik angkat owh tidak!!!

salah aku kerr??

nasaoji berkata...

nusk;-ha, gatai, peh tu, ko bg ker huh?...ijah n iwan temu jodoh, dr mak iwan tu ler...peh tu, kenen kat iwan..ko nnti, nth2 d kenen pd anak nye gak..spupu la ko ngn ijah! jgn wat pasai noh..