Rabu, 18 Mac 2009

THE MINES..

anak2..saper pernah pg THE MINES, wahai anak2..sila turunkan tgn...hurrmm...

saya...saya....

owh...saya juga..tp, dah berkurun tak jejak..lalu amat slalu..nper tak p dah ek The Mines nih?...sbnyer, dah ader JJ kat Balakong itu..The Mines, tolak tp..ala, dlu p pun, bkn ape pun, tak best suping le ctu...(bg aku ler..)..just p tgk muvie ngn ushar2 anset jer..jd nyer..smlm, km dah ke sner..msuk tmpt paking...time tu kete Q pnjng...mujur leh guner Touch & Go...jd, km, touch n go je lar..


peh tu kan anak2...aku kan...amat teruje....owwhh..mmg jangak sat...aku Manjer, peh ni tak yah nak p sunway pramid nak tgk tmpt paking canggih, cni pun ader... en. N termangu kot tak phm aku ckp..


taddaaaa....ya, kome2 mesti dah tau lamer..tak po la..mak cik kebelakang sebentar,....itu nunjukkan msih ader 1 parking kusung straight dan 1 kosong d sbelah kanan..jum cari......

OMG...lg mak cik jangak sat...sulu2 msuk The Mines ni, slalu pk, aper la yg ader kat cni..tak best jer...kali ni masuk..huyoooo.....serbe baru tuhh..Kopi Putih Bandar Lama pun dah ader...huhhh...hebat..hebat...bnyk tambahan lot2 kedai mkn yg best...(bnyk ker ek?)..tp, mmg agk menarik la msuk lam nih....Kedai badan turut ader...NICHII pun ado..nak lawan ALAMANDA nih..kedai kasut je tak best.... ;(


yaa..anak2, tujuan mak cik n pak cik mai cni adalah untuk terjah ke alam tepon..beli tepon bru ker?...jengjengjeng.....

anak2 kenai ini?......nampak kocik je mende ni dak?...

ni yg lmer...patah dah.,....

sbenar citer, enset en. N rosak..ala...kr nak p bekki le tuh..dah lmer pakai...sthn 5 bln dah..ha, kira sthn stgh pun kan...riben nye rosak...tepon jenis sliding.....tolak tutup tolak tutup..dah le hancus..kecik mende tu, tgk, ala hai...tp..RM180!! tak leh nak RM 150 pun tau..!!(aku suke tawo menawo..)..huhh.....ke kat luo ader yg lbh murah kot noh?...aku tny en. N npe tak cr kat kedai luo, ktenye mahal lg kot, nak amik brg lg, @ quality tak ok kot..kot?...hurrmm...ya, klu aku pun, p kat pusat servis deme gak..nak servis kat luo ni, cam riso jer...ek?..en. N try le tny bp la klu nak jue blk kan..huh..deme amik RM600 je..!!isshhh isshhh....tak yah la..bl RM2k..jue blk,dpt bnyk tu jer...hehehe... ralat je rase kan....aku pulak jenis idok nak anset canggih manggih...nak yg cumei2 je.... ;p , jdnyer, pakai je la yg ado..tp, aku kenan yg satu tu ler..hurrmmm.... ;)




peh tu..ktorg pun ke cini.....




slalu ni je dulu yg sampai kan...

itu mknn en. N..diyer akan mintak ini...spaghetti bolognaise meatball..

yg aku lak...spicy arrabbiata..


dan pizanyer, try yg lain dr aku mintak slalu...spanish seafood (sb baru kan..aku kan antu seafood kunun2)..tak sodap le...baik thai seafood lg... yg bru tu, isinyer, sikit bngt.... ;(
dsbbkan dah mkn pasta, jdnyer, perlu le amik piza tu yg kocik kan...jgn membazri..membazir amalan syaiton..mujur abish sumer..biaser klu mkn, last2, mst tolak menolak suh abiskan...dah, amik yg rgular, spe suh... yg bru tu, gambo, nmpak menarik,dah dpt, gtu le ghupenyer...
blk tu, ha ha, sayer dah dpt snap...nmpk tak?klu merah tu, ader kete, ijo tu, kete tak dek, kr kosong ler..tp kan..ader gak 2 3 tmpt tu, buat ijo, tp, kete terisi...hurm..ala, mende tu kan cam mesin, mesin kan manusie yg buat..kr nyer, ader gak le salah tu... ;p




3 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

saye pnh pegi.......!!
last gi mase bujang dlu ngan shah ...
da kawen thn 12/2006 sampai le skang lom lagi jejak kaki ke sana ..hehehe

Mrs LVoe berkata...

baru lagi kot. system lum stabil lagi.

last sha pegi tahun 2006. lama tu kan. dh 3yrs x jejak kt sana.

nasaoji berkata...

EeiNz;-huhu..p ler bw sarah jjln...naik itu bot..

Mrs LVoe;-yup..mayb kot..
ha, sha pun kne p, jjln ngn hubby, naik bot...