Jumaat, 13 Mac 2009

balik kampung...



balik kampong..oooooo...balik kampung...oooooo balik kampung...(nyanyi lagu arwah nyer sudirman..)



ri ni, peh lik koje ni, mak cik nak blik kg..dah kater blk kg..berkongsi kg,..harus blk 2 2 ooo..tp, sah sah le tempuh ipoh dulu kan,...WAJIB benti ipoh dulu yer...tak nyer tak benti, peh tu, bru blk KOLE KANGSO...



dah lmer tak blk kan..last blk time CNY dulu..last tu gak la aku jumpe anak menakan pertame aku...calling2 mak, c INSYIRAH tu, dah besau dah..dah panjang dah..dah lebo dah..dah main agah2 dah..uit...hurrmm....cepat no msnyer pun...sempat ke aku membulik2 diyer ek?..hehehe..dah angan2 dah..syirah, tulun amik acu itu..tulun amik acu ini...hehhe..mau kene pelangkung ngn mama diyer kang...

tp, kli ni aku blk, tak lm...agih satu mlm satu jer..en. N kan tak leh cuti...alaaa....mesti aku tak pueh nak main ngn syirah la..tu pun,klu diyer nak kat aku ler... ;p

blk kli ni gak, nak attend wedd member..nnt aku apdet nah....KOLE KANGSO kan tmpt aku beyak kucil... idup ooo aku klu tercampak d sner..tp, PEKAN KOLE je la.... Manjer., ijinkan isterimu ini berkumpul bersama kwn2 nnti ek...plzzz....ala, kan Manjer duk umh mak manjer...kan adik bradik Manjer sumer kumpui...hhuurrmmmm....

jdnyer....

eh, adik IL law aku dah dpt result SPM...bagiuh la dr aku...6A, 2B, 2C...msg smlm, dak tu siap kal aku..bagiuh kamu yer...aku siap tny first, ape yg C..hehehe..TAHNIAH YE DIK..kamu nak aper?..along belikan...

tak pe la...budak baik, ader la rezki ko mner2 yer...aku tny diyer dah pilih ke lum U..diyer leh jwb..tnggu along ngn angah blik nntila, tnya opinion...c...baik budaknyer..kan...bertuah en. N, dpt adik baik2..hehhe...klu aku, tny mak pak aku , cukup... ;p






**en. n bru blk smlm, sampai lam jam 1040pm..cian diyer..p koje ri ni, peh tu drive jauh lak...aku nak drve bl diyer ado?...hehehhe.... ;p

3 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

slmat balik kg. smoga bgembira d spjgn pjalanan :-)

mightymie berkata...

time besh balik kpg bile rayerr tul tak sis :) emo sesangat...

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;- tenchiu sha...

mightymie;- iyer benar itu...nak2 blk mlm rayer..lg syahdu jer.. ;p