Selasa, 17 Mac 2009

gambar pas nikah lak...

ukey..ukey..ni pics peh nikah kat surau tu..peh sarung cincin sumer...aku ngn en. N tak dek tangkap gambo lam bilik, aku tgk, biasernyer pengantin lain ader kan...yer r, nak tunjuk peh nikah kan..tp, ktorg tak dek..maleh nak renyah2...nak cepat2 settle jer....
skalipun aku yg kawen time tuh, tp, rs mcm tak pulak...sbnyer, sb aku leh kehulur khilir dgn pantasnyer...tanpe pedulik pakai baju lawo2 (kununnyer, tp, aku mmg suke ini bju nikh, simple gilesss..)..cam kenduri2 b4 ni kat umh aku...cume bezanyer, aku tak wat kija, tak basuh pnggn mangkuk..cume main arah2 je kali nih..hehehe... ;)
golak2...tak ingt nper time nih.....mungkin aku ceria pakai kaler "maroon" kot... ;p

ni pulak, lg, leh lak a.halim wat lawak, aku yg gelak tak hingat....
owh,,d sbbkan jg space umh yg kocik, jd, kami jugak share pelamin (padahal, nak save budget!!) konon walnyer, nak kc kapel yong dulu duk atas pelamin, alih2, kene panggil due2...mujur muat tau... aslnye jugak aku ngn yong tak mo majlis konon2 berinai ni...RENYAH!!..tp dsbbkan campur kakitangn lain2..wat je la...pelamin hny tuk bergambo2.... ;)

hehehehehe....tak dok nyer nak cover2 cun le..ape le...huhhh..nak siap copat jer...lapo dah time ni nih!

brebut tisu...boleh?....masing2 tak mo comot tangn...

sumer skali d tepung tawooo...
aku tak reti senyap duk ateh plamin..klu aku snyap, aku gemuruh ler....

haluuuu....

tgk a.halim..amat klakar...tak reti den nak posing2 nih...

agak ramai mater memandang d hadapan..aku dulik aper..aksi bebas....

pic yg amat klakor..aku;-Manjer, u betulkan samping telondeh ek?..
en. N;-oowwhh...aku hero ini mlm!!
huhuuhu...en. N blk KOLE mlm tuh.... ;)


dr aku tuk en. N...tp, dr en. N tuk aku, mner ek?...iisshh,,photographer nih, kijam tau, tak snap pun...mujur amik pekej murah2...



sikian,....tataaaa....aku amik pakej paling murah kat IPOH tuh,...tu sb byk gambor skeping2..tak amik yg story book nyer...ala, leh wat sendiri kan....(padahal nak, tp, pk budget itu, amat penting oooo, peh kwen, lg mau pakai pulus ooo...-ayt org sik ado pulus nak kawen, tp, nak kawen gak..hehehe...)


4 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

alahai sweet yea

♥ EeiNz ♥ berkata...

hehehhee....klakar la u ni tau...bes kwn n' kenal ngan u tau ...hehehe

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;-tochee... ;p

EeiNz;-hehehe..tenchiu..nnt, generasi kt, leh rapat jugek.. ;p

Tanpa Nama berkata...

Hi all. How are you?