Isnin, 16 Mac 2009

ngidam.....

bila balik kg..b4 blk tuh, perlu pk2, mauk makan aper..MINTA TULUN MAK MASAK...anaknyer yg dsygngi ini tingin bangat nak mamam mskn mak...
aku amat jarang mintak mak aku masak itu ini klu nak blk kg...sb, ape2 mak msak, aku besal..setappp!!!...(dah mak sendiri masak kan..msti ler..)..tibe2, suatu hr, aku tingin nak makan mende nih..hehehhe..kome sile jgn geli yer....tak rasa, maka tak cinta ooo...
pg2, perlu p pasar tani, mak ckp, dah order..mende ni perlu oder yer..sb, amat susah ooo...aku amat liat mau bgn pg kan....nak2 bl d umah sndiri...tp, sb mende tu, aku gagahkan gak tingglkan en. N lam slimut...hehehhe...
alhamdulillah...ader mende tuh...Dia mudahkan....trime kasih mak cik..nnt, tulun simpan tuk sy lg yer....nnt sy bg mak cik duit lg yer...
peh tu, mak boli sayur..aku dah ngntuk2...hehhee..mak beli petai tuk menantu diyer..en. N..diyer amat gomar itu petai..duk ngn aku, aku tak mkn, langsungnyer, diyer turut tak mkn yer...............................................................
...................................................
..............................................
.........................................
.................................
...........................
.....................
................
...........
.......
....
..
.
utak lembu.....hahahahahaha.....gini ghupenyer yer..punyer beso lembu tuh, kecik ni jer..aku tak membayangkan aper2 otak pung... ;p tak sabo nak mamam...
ha..tu, ikan goreng ikan kembung, sambal blacan, otak lembu masak lemak...ssllrrrppp.... ni le ghupenye....bl dah d masak.....

stengah org, rase geli kan...aku dah almost 3 tahun tak makn ooo..aku start makan otak ni, time ktorg duk klantan dulu,..aku bnyk blajo makanan klantan..sikit pelik2...mak masak sikit jer..ye la, dah seketul je kan...mujur abg aku tak dok time tu, klu tak, rebut dah..en. N pun dah blajo mkn..diyer pernah le mkn b4 dis...tu pun, aku yg ajo....

klu lik ipoh, mak goreng ikan, wat sambal blacan pun, aku tambah ns lbih ooo.....mak aku suker wat gulai2..bl blk, aku gemo ckp mak jgn le kc anak mak gemuk sgt...hehehe..atas alasan tak mo kukur nyor/kelapa..umah mak tak dok mesin klape, sb mak aku seriau gune, alihnyer, klu blk, aku yg kne...hurmm...tak per..aku dah le kureng nulun mak kat dapur...nulun nyembang n makan jer..peh tu kemeh meje...la, nulun gak kan...jdnyer, time blk mkn otak tu, aku ngeluh kat mak, tak pueh mkn....mak aku ckp nak wat cam ne dik...sekor lembu, sketul je..nnt cr bnyk2....hehehe..ngado2 aku...!!!



trime kasih mak yer...chaayaannggg mak...!!!!mmuuaahhhhh...






2 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

skali skala soh mak mskkan utk kte bile lik kampong ape slhnye kan ....sbb org pun cmtu gk!! hahahaha....

Mrs LVoe berkata...

mak aiiii best yea tgok petai tu