Khamis, 19 Mac 2009

penyakit...

ha......tu diaaaa.....


saya seorg yg AMAT RAJIN!!!...(buka aib sendr nih!) sssbbb......


dah 2 minggu juga saya tak memsk..eh, ader, b4 lik kg ri tu..peh tu dah tak..


dlm fridge saya haiwan2 yg leh d makan, sumer dah tiada since last 2 weeks!!! begitu juga daun2 yg blh d mkn...sik elek pucikk!!


bl mauk rajin nihhhh???.......ini adalah antara simtom2 (tak tau eja) pegnen kah?..owh, saya bc buku, antaranya begitu ya...keberatan mau buat kija2...


lagi.....bl d tny pd en. N Manjer, sok tak yah pakai singlet yer...dah abis, tak bsuh...en. N ok..tak per...jdnya, lemak saya lg bertambah dan terus bertambah..... ;p, penyakit juga trus menerus melebarkan sayapnya...


bju lam bakul itu, since last week, tak ke nak masuk 2 mnggu dah deh?...blk kg, bertambah dr hari biaser....ader lg kat bakul washing mchine kat luo tuh..ni bru lam blk...oooo...tttiiidddaaakkk.....


saya punyer tudung pun, bnyk lam tu..jdnyer, pakai bju p opis, dah ilang turn dah..(bju aku ader turn tuk pakai ukeyy...), nak sesueikan kan tudung yg ader..... ;p



melimpah ruah!!!

frame bru dpt time blk kg ri tu..pun tak reti nak taruk mner...ats itu meja turut bersepah...hhuuhhh...skali bdk kocik mai, main2 kat ctu, prang frame aku wehh...


nak tau sb paling besau?????
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ha, tu dia..yg kat ateh tu ler penyebab PENYAKIT M saya mai tau!!!
sper jd mangse anak2?..dah tentu buah ati den d umah tu..en. N ler...cian diyer...lmer kot tak msk tuk diyer, aku bl jer...ader la msk ri tu, tp, ns goreng la...cian lak tgk diyer...hurrm...tak pe..tak sedor diri lg nih...
yer..citer SPA Q 2 tu ler...aku start tgk tak tnggl ri isnin ri tu, siap hadap dpn tv...krnye dis week la, sbnyer, next week kan dah nak abis..oowwhh....amat menyakitkan jantung hati aku nengoknyer....darah aku naik turun, usah ckp ler..bru aku tau yer..aku tgk citer2 ni, TERLALU EMO bebeno!..aduhaiiii..kenape la aku ni emo bbno...
next week citer tu dah abis, jdnye, aku leh memsk dgn tenang..eh, bukan ke ader citer bru..MATAHARI..cam best lak ek..hehehhe...sok, luse, tulat pun, aku leh msk gak..kan Manjer...
time luch td, kat cafe, ingt nak tapaw lauk., smlm aku tpaw, ri ni perlu la lg..kal en. N Manjer nak mkn lauk pe karang... en. N magi.... hahh..magi jer..ishhh..beria aku tny 2 3 kali, siap smpai msg lg duk tny betui ke...en. N totap jwp YO!!..huhhh..sonang cito tuk aku!!...hehehe...
**jyah, kamu jgn jd ghupe aku yer...kmu pun maleh gak kan mmsok nih..;p

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

nape malas nie dear???

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;- hurmmm....penyakit tak dok ubat tuh...;p