Isnin, 2 Ogos 2010

balik jumpa cik sufi..30.8

aku ngn en. N amik cuti jumaat ri tu..leh awal sikit jumpa cik sufi.. sebabkan bos tak dak, en. N baru balik dari pantai timur lak, tu bercuti2 la..pagi2..pekena bekfes kat MCD..time makan nih, aku ckp kat en. N "pas mkn ni, anak kuar yer.." sebab ape tau?...10 mei tika cik sufi kuar tu, aku pas makan bekpes mcd ni la...sempat cik sufi pekena lam perut b4 kuar.. ;)

ktorg naik train ler..dah lama oo tak naik train...hege pun, dah naik, dulu, second class RM18.00, skang naik jd RM22.00..ala, hitung2, lebih kurang je hege ngn naik keta..tapi, sbkan kepenatan nak memandu d tambah dgn kete perlu p servis, naik train, sudah..beli walk in lak tu..tak nyempat nak booking,...sudahnya, sampai KL Sentral jam 10++, tiket jam 1 petang...apo mau buek...duduk melangut la jap kat cinun...sampai ipoh, jam 4petang...nak trus beli tiket balik putrajaya, dah abishhh...tak per r...pk kedian tu cam ner...

coch kami...X3..cam citer katun kannn...

dalam ERL...lama gak tak naik ERL..pas ni, kompem kerap akan naik...

1 ulasan:

realisticjunky berkata...

en. N tido ke tu? mau sakit leher tido mcm tu :)