Ahad, 12 April 2009

pegnen!!!

huhuhuhu..sapo yg pegnen tuh?...

mak aku bru peh tepon..adik, mak nak btau brite gembire ni...aku trus celah...npe, yong dah pegnen?...

kuikuikui..gelak besau mak aku..dah, mende aper lg yg gumbira lam family korg tika ni?..nak kate abg aku dah ader calon isterikah?huhuhuhu...oowwwhhh my gurl, kamu akan ader kazen sbayer!..lumber lah kamu tang blajo!!!!...-acu

alhamdulillah, korg ingt tak, yong + a.halim yg skali kenduri yg aku..ha..diyer dah pegnen 1bln smnggu (usia ri ni-aku harap, nak boy ler...hehehe..aku yg beria kan!!)..TAHNIAH tuk yong +a.halim...

yong mmg mengharap dpt bby awai...tp, adakah aku tak mengharap?..aku ckp kat mak td la...cam ni, ayer kene postponed next year nyer projek la ...gelok mak aku..yer r, yong d jangka bln 11 ni bby kuar...klu la aku kene lam 2 3 bln ni, tak ke mak aku yg haru biru nak menjg anak2 diyer lam pantang!...harus la mak sendiri yg jg kan..

aku terpk sat..cam no ni..aku nak gak bby, tp..tp...tp...last week, time aku kal mak, btau nak demam, mak aku ckp simpan la sthn 2...!!SETAHUN 2???SETAHUN 2???...oowwwhh...cam no ek?...owh, ptut la mak ckp gtu, ghupenye, time tu, mak dah tau yong dan ader bby!!!....

ujung lam hati aku, aku nak ader bby,..UJUNG LAM HATI yer..tp, d ruang bsar tu, msih kompius lg...jdnyer..skalipun aku tak tau sbenarnyer ati aku nak @ tak nak, tp, aku percaya DIA MMG TAHU....jdnya, biar Dia je la yg kc n tentukan...

Ya Allah, hny Engkau yg Maha mengetahui persedian ku dgn zuriat sendiri atau tidak..moga Engkau kurniakan hadiah itu taktala kami benar2 bersedia...(aku mmg dah sedia kut!)
tp jugak, adakah aku kami msih muda tuk pk tang anak2 ni?..tak rsnya kan...eleh, aper riso klu mak tak mo jg..en. N kan ader!..hehehe...
tgk pics gurl(insyirah), mmg aku genang air mater!..hurmmm..aper tandenyer tuh?..aduila,,,mcm2 aku nih!




6 ulasan:

~Puteri-Nuur~ berkata...

insya allah, kena rajin berusaha ni :)

eimah berkata...

mau aku kc petua????alhamdulillah kwn aku ade mntk da lekat hehehehe nih pn petua org yg advance dr aku...aku cume membantu kengkwn kuikuikui

MRS. K berkata...

chaiiyookkkkk..

Baby Tiger berkata...

ingatkan dia yg peknen.. hampesh!!

+NADS+ berkata...

alhamdulillah...
tahniah tuk yong awak...
tuk awak plak...cuba lagi...
usaha tangga kejayaan...insyallah ade rezki tuh...

nusk berkata...

mudah2an cepat2 lah 'lekat' :)
im soooo excited!!