Rabu, 1 April 2009

bbt sitter.....

ok, kali ni, aku tepek pics kat umah lak...

dah ktorg pulun mkn kat rest, blk umh, gurl ni nak nyusu lak..ai, kater mater dah terbuntang...lam kete otw nak lik umh, diyer kan ngn aku, mama n abah diyer kete lain, jenuh selak gurl ni nangis....issshhh...tak reti gile nak mujuknyer...

pas opah kc mnum susu, main ngn alang lak..manjer je gurl ni ngn alang nyer...duk diam jer..nengok tv, cam paham jer...

peh tu, aku lak amik alih...nyah kater, diyer tido lwt...lam kul 0100++..huihhh..hurrmm..sedaye upaye aku bg gurl ni tido..mujur b4 jam 0100 tau.. peh nenen ngn mamanyer...
riso gak aku tido ngn gurl ni skali en. N atas katil..en. N tido, tak le ganeh, tp, mner la tau kan..tak hengat...penyek kang anak org nih...
awl2, gurl tido tgh, tp, aku duk tkt riso, tukar posisi lak, gurl tido kann aku..ala, kecik lg, tak lesaknyer diyer tido...
mujur tak bgn tgh2 pg buter ooo..sb, nyah btau, diyer akn bgn lbh kurang kui 0500++...bguih kamu yer...kejut bgn subuh...mujur nyah dah bgn...bg gurl kat nyah sat, tuk nenen, peh tu, smbung tido blk... ;p

dekat ja, 0900, bru gurl bgn lak...harus la aku bgn..kan aku jd bibik diyer kjap..peh tu, bg susu (aku pndai wat susu yer..;P), peh mnum, opahnyer kc mndi...
time ni, gurl mragam ape nth, aku tak hengat..oooo...diyer nak berpegang...uittt...ngades2 kamu yer...klu pgg aje tak mo,,harus berdiri!..klu duduk, tp duk pgg diyer, merengek...tp, aku wat dek jap..sb nak snap gambo..leh lak senyao..peh tu, tdo..aduhaiiii......

amat letih gak le menjagenyer..time tido siang, aku bumm skali...peh tu, opahnyer amik alih, aku tido lam bilik...tup tup en. N mai, diyer ckp ooo..bru jg anak buah sorg, dah luper abg...aku lam ht..ye ker...tp, amat tak lrt rsnyer nak berkate2 ngn en. N, trus bummmm...sdor2, asar...1830 bru grak blk putrajaya...
syok nyer budak2 kecik ni, tp, tu la, aku tak sabo sgt...klu nangis jer, aku dah renyah...aku ckp kat gurl tu gurl jgn nangis, cam ne acu nak ader bby nih..hehehe..ader kaitan ke ngn my niece tu?....




2 ulasan:

eimah berkata...

wah odah....cayalah....ble la pegnen same2 ngn aku....jom join da club

♥ EeiNz ♥ berkata...

tgk dak2 kecik ni kan ....sure terigt kt sarah time die bb² dlu...sgt rindu time tu ;) skang die da besar...notty wooo!! ;p