Khamis, 16 April 2009

lelaki ooohh lelaki....

korg cube tangkap, ape yg aku nak btau...

korg tgk gambo d bwh..pehe la pulok aku taruk gambo kasut itu yer...

ni citer en. N aku..ri senin tu, aku p cr adiah bos aku nk kc ank kwn diyer wedd..peh tu, en. N ckp, nak bl kasut koje..ukey..ukey..poi la kami ni...

laki aku ni bukan koje "opis-pentadbiran"..diyer koje "opis-teknikal"..klu pakai ksut kilat2 tu, cam tak kenan la pulok kan..dok sesuei...tb2 kene p site, tak ke haru...

yg aku terkujatnyer..time diyer duk try2 kasut yg ader..aku pegang ksut yg tgh duk pakai tu...tgk tapak diyer..ya Allah..gelak mmg tak hengat..tunjuk kat en. N, diyer sendiri gelak tgk kasut sndiri..tak cayer gamoknyer kot ghupe tu pun diyer pakai lg...


tp, ape kesah lelaki yg tak kesah ni kan..ghupe en. N ler...ksut tu, mmg kasut duk opis, tp, tak le kilat2, jangka hayat tu, dah sthn!!!sthn weh..ko pakai kulu kilir...itu jer ksut nyer..cam tu ghupenyer...aku tp, klu aku pkai kasut gtu, nyogan gak la, bughuk bebeno..siap terkupil2 tapaknyer..ghupu cam duk ketuk paku jer..!tp, jenis en. N yg tak heran tu..pakainyer jugek..

bukan b4 dis aku tak ajk p cr lain, tp katenye leh pakai lg..aduhaiiiiii...

yg aku la, idoknyer kot...smnggu pkai kasut yg smer je poi koje, rs cam pelik jer..ni kan lak, sbln..sthn..hehehehe...;p


ha, ni le ksutnyer,..kkdg nmpk cam kasut bola, yer dak?..tp, lamer gak nak memilihnyer..dkt sjam jer..giles cam pompuan asben aku nih...mujur time tu aku idok join shuping, sb tak dok mood!!, cume nak gatai tambh perpium, tp en. N suh abiskan yg ader kat umoh dlu..siap ckp perpium hntaran abg nyer pun ader lg, yg sayang nyer blambk lg tak gune, abiskn dulu..

isshhh..jenuh ko nak prabisnyer..ader yg tido pun kang bru sembur..;p

**Manjer...nnt nak perpium gak nah...;p


2 ulasan:

+NADS+ berkata...

standard la tuh...
lelaki mmg ssh nak beli brg...
tp kalo dah start nak g beli...
mmg ssh nak decide mane yang dia nak...
en.suami nad pun same....

Mrs LVoe berkata...

lelaki mmg akan pkai kasut smpai lusuh baru tukar baru.. bukan mcm pompuan ade je nk tukar hehehe