Isnin, 27 April 2009

apo2 ajer....

blk dr main bowling, en. N ader ati nak p jejln kat alamanda..wahwahwah..aku dah petak pale sbenarnyer..tp, sb alasan nak crik pasal...jom ajer...

owhh...ader less rupenyer kat KEDAI UNTA..aku suh en. N p amik suar kijo..aku suker cap unta2 nih..nampak aktif jer..hehehhe...

peh tu, mkn kat tmpt biaser..lor, kat bowling alamanda itu lor...klu kat foodcourt rasa tu, hegenyer, cam samer ngn kat cafe bowling tu..baik kat bowling tu,lglak, en. N suker mkn kat ctu, smbil leh cuci mater nengok deme2 main bowling...**ktorg suker tgk mak datin ni mai..hahaha...siap gelarkan diri ktorg fan mak datin ni lagi ooo....**

ni sumer ubt2 yg ktorg amik kat WATSON..berkotak2...ni adelah kali kedua ktorg borong ubt2 kat ctu...aku kan lemah semangt....harus la standby ubt...nnt en. N bising ubt tak dak kat umh, tp, bdn duk sakit2..;p


tp, smlm, kan en. N pun turut sakit2..aku pelik..en. N siap ckp abg kuat..*imiun...cam ne lah leh jangkit ngn sayang nih..tak pernah2...aku lak a ah kan..manjer kan kuat..tak lak i ciom2 manjer...i kan sleseme..en. N ciom2 tak ape nyer... aku bru tringat...ha ah..ooowwhh..cian asben den...

sudahnyer, 2 soluble d msukkn lam gelas tuk d telan, bg mengelakkan idung kuar air sendiri...;p


muker "jht" aku, sj nak kc en. N jangkit samer....


peh tu, mnum ubt batuk...bg 5ml, tak cukup, katenyer cam budak2..ok, aku taruk 10ml...smbil duk layan citer JAMES BOND tu..alala..yg SOLACE2 tu..mende ntah..luper mak cik...


dah telan, tak diyer ngntuk, aku lak yg ngntuk...



lam sbln ni, dah berduyun dadah duk lam bdn aku...dah la aku ni jenis kurang kuar peluh..jgn la jog kat luar, hampeh nak kuar peluh, jog lam umh, yer, boleh kuar peluh...cian aku nyer kidney kan..takung itu dadah jer..skalipun ubt, tp, lamer2 duk mkn tu jer tahan sakit la pening la...rosak gak la lam bdn kt ni kan..hurrmmm...

saat ni pun, aku duk sakit paler lg..berat jer....adooiila...

ha..ader citer besau...td, aku d gemparkan ngn XBF AKU DAH KAWEN..!!!!!..oooooo..tak ajk aku ssiioott...!!!..k, aku tak la marah, tp, terkilan jer la, sb aku tau dr org lain, dah kawen pun, disweek bru wat kenduri blah diyer...

terkilan sb aper tau, ktorg still keep in touch..tp, nper la diyer tak btau..ptut la shr dua ni aku duk tringt kat diyer jer..uupppsss.....leh lak ckp luper!!..cit..weh...ko ckp aku first luv ko, tup2 ko luper nak ajk aku, bru 5 bln lps ko wish congrate kat aku atas kawen aku...leh ko luper..lain la klu dulu ko ckp aku first luv ko , peh tu, ko jmp pmpn ln, pmpn tu lak first luv ko...hu hu hu hu...papepun, kan tak baik simpn aper2 -ve kan..jdnyer, EN. HAIRUL NIZAM BIN DAUD, SELAMAT PENGANTIN BARU..SMOGA KEKAL BAHGIA HINGGA AKHIR HAYAT...eleeehh...crik org perak gak..!!..hehehhee.....

4 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

usah dkenang kenangan lama.. gf dia xkasi jemput kot. mane la tahu ;-)

cap unta = brand camel :-)

mkn ubat smpai abis. gt well soon babe

♥ EeiNz ♥ berkata...

get well soon n' slamat pengantin bru utk x-bf heheheh

nasaoji berkata...

Mrs LVoe;-sha, td org ckp ngn mmber ni, ngdu la pasai x-bf ni, dia ckp "ada org kawen sb nak lupakan kksh lama"..huhuhu

Eeinz;- huahuauhahuhauahuaahhh.....gelok den!!!

Diarihatiku1976 berkata...

amboi byk nyer ubat0ubat tu... makan ikut dos ekkk