Rabu, 29 April 2009

koje..koje..koje...

mari kt apdet2 lg yer...cikit2 je dulu..bos den p meting2 d luo bangunan...TP, jam 1830 kang, diyer mau msuk jugak!!!huargghhh..poyo2 jer pg td aku btau en. N leh blk awai, hakikatnyer..tak leh...hhuuaarrgghhh...

amat klakar je rsnyer, 5thn aku koje, bru ni, jam 0855 fail2 dah bertambun atas meje..b4 ni, lengang jer..kan..kan...

5thn aku koje, bru ni la, tpat jam 0800, incoming call..siap tny itu ini berkaitan KEM..

5thn aku koje, ini la bru aku wat "dictition"!!!!!weehhh....last aku wat, final exam kat poli dulu!!5thn lepas!!!...

5thn aku koje, ini la bru aku nak bfast/lunch pun, msh ader incoming call duk tny bos..(bukan tny aku ler!!!..hehehe..)

5thn aku koje, ni la bru aku dah 4 HARI XBC PAPER!!!!!tgk brite jer, tu pun klu sempat!!

5thn aku koje, ni la bru aku TAU HAL@ PENGURUSAN KEM aku!!!!

oowwwhhh..amat teruk kan aku ni..

jd, 5thn b4 ni, aku mkn gaji buter ker?..ya Allah...ye ker?...

tak la wehh...seyes, aku tak berkire ngn keje2 skang yg aku lalui..aku trime ksih pd Dia sb susun hidup aku > kuarkan aku dr opis politik skalipun jauh lam ati aku, aku rindu bgt zaman2 tu..kuarkan aku dr citu tuk menikmati keje2 sbenar ni...(tp, aku bnyk gak ngdu itu ini kat en. N ngn HAA klu tak kene.. ;) )

kesimpulannyer, skalipun aku ckp bz..bz..bz..tp, aku suker...sb ms aku amat la d isi dgn keje2..cuma 10% je kot ngelat..huhuhuhu...(blog r nih..)

justeru, sejak senin ri tu, aku mkn ini bakso jer...nmpak itu biskut..sedap ooo biskut tu...kat opis lmer, ader biskut kering jer, sb bos dulu2 aku suker mkn itu biskut kering, mai msuk cni, ha, biskut tu lak yg ader...mmg sodap..mujur2 leh la diet ek...;P






**bahgia sesorg itu sekiranya dpt menikmati kenikmatan lengang sblm sibuk..sibuk sblm lengang...;p


2 ulasan:

shawLycious berkata...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com

XOXO,
nurul

nasaoji berkata...

shawLcious;- ukey..ukeyyyy...