Rabu, 8 April 2009

di opis..

ini adalah makanan aku tuk ri ni d opis..

yg ijo tu, kuih seri muka (tak le sspe yg mkn, leh berseri kot..), dbbkan smlm opis boy aku bw kuih ni, jdnyer, aku pesan lg kat diyer smlm, suh bl gak ri ni, aku nak mamam,...amat sedap itu kuih..lembut jer..bl kat PETRONAS jer yer...;p

satu lg tu lak, fish n chip, tapaw kat TASIK CLUB, PUTRAJAYA..juger suh opis boy tu ngn driber bos..since bos nak mamam, tumpng skaki le den..tp, skang ni, lpo lg ler lak...!!





ini aderlah muke aku tuk ri ni..muke lapo, tp, takut nk mkn kang, sb tekak dah sakit!!.... itu idung, amat bermnyak sb duk sapu minyak cak kapok!



bl tekak sakit, itu aderlah tanda2 nak demam!!!..adoiii...tak mo demam!!!..renyah..skang idung dah sok sek sok sek..adooii...rimas,...pale otak dah bengang, cam kumpul dek anging..sakit!!!...adduuiiihhh...





1 ulasan:

nyonya*PIE berkata...

kemain sedap ko landing ye..makanan yg sedap tu...