Khamis, 8 Oktober 2009

adoooiii...

iissshhh..sok aku nak coti2, ingt nak kemas umh yg dah bertambin habuknya...

ingt bos tak dak la sok, sb patutnya, dia tido soromban mlm ni smpai ri sabtu..alih2, pg td, dia ckp, dia balik ari..

adoi aaiii tok ji ku..awatnya....den baru nak sonang2 hari nih...

ari ni gak, aku mai keja tanpa en. N anta...en. N as usual, p o/sttn...biasa, klu dia tak dak, aku bw keta sndiri, alih2, pg td, nak start keta aku, bateri kong!...

mak aaiii..ni suma gara2 dah sebulan lbih tak d sentuk cik keli aku tuh!..ape yg aku tak mo jd kat keta aku, dah jd...

tak le panik, sb aku mmg dah standby sure jd pny,, plan B adalah bwk keta en. N..tp, kunci spare ntah mner lak aku taruk...

mujur teman baik aku snggup amik ooo..MEKASIH SANDY!...along suh blanje ko mkn ler..hehehe...yer r, kawn tu dr presint 9, leh kona mai amik aku kat presint 18 tuuu..

dah le smlm aku blk, nyusahkan dia gak, minta tlg suh anta, ri ni, skali lg.. :(

kang blk umh, kne slongkar laci2 yg ader , mner lak aku taruk kunci keta spare en. N nih...sok leh senang mai, tak yah nyusahkan org...




1 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

lahai siannyer macam2 nyekk...dugaan..sabar jerk la...