Rabu, 27 Mei 2009

tag...;p

jwb tag yg ringkas..ringkas2 ni, copat2 la aku wat..hehehe..

d sbbkan kakak manis ni baru release kan private blog nyer, bru aku dpt msuk..leh ckp "kunci umah" sb alah ngndung..oo..ader ek..huhuhu..nnt2 nak try gak ler...mcm2 kan ragam org ngndung ni..tp tak per, ujung bulan ni, ini kakak manis dah nak mletup dah..dpt le c nica adik baru...;p

jom jwb...eerrr...ader TAG tang TUILETT..ayoo yoo..oo..aku amat sensetip ngn toilet oo..leh tersentap msuk smula klu tgk toilet tak comei..hahahaha...

1) BILA KALI TERAKHIR CUCI TOILET?
bl ek?..aowwhh..bru ahad ri tu...aku tiap2 mnggu oo nyental toilet nih (Manjer-i nyer toilet je yer..;p)..rajin tak saya?...tak leh r klu pijak rs lumut2 ke..nmpok kaler lain2 ker....;p

2) PENCUCI APA YG DIGUNAKAN?
apo ek..

FABULOSO..DI SINI...DI SANA..hehehe..

klau mlas nak amik fabuloso (sb simpan kat toilet en. N)aku tuang je syampoo2 yg adoo.....hehehe..

3) DALAM 1 MINGGU, BERAPA KALI MOP LANTAI?
mop?..oowwhh...sgt suker aku klu pijak lantai tak terasa abuk oo... licin jer...

memandangkan kerje2 berbayo aku lbh mengguna pakaikan tenaga aku, jdnyer, sbln skali je la..err..sapu, harus kerap oo..

TAPI, ha, ader tapi..klu mop lantai dapur, smnggu 3 kali ade kot..aii...kan aku msak2..minyak percik2 ler...(mop pakai kain cam cinderella tu, leh kira gak ker?...)

4) APA TUGAS TERAKHIR ANDA SEBELUM MENJELANG MALAM?
sblm ek..ateh, dah blk koje pun, msuk umoh dah golap, ape je yg leh buat ek?..

slalunyer, blk umh, aku iron bju, smbil mulut wat percik liur bebel kan en. N suh iron sndiri..peh tu, tgk tv, peh tu mandi...peh tu, titooo..no main2 oooo..huahuahuahhhh..

5) APA MENU HIDANGAN MAKAN MALAM PALING SIMPLE?
pling simple?.. tak mo kira yg beli la..yg aku buat..baru smlm...goreng kopok lekor..;p

6) MINUMAN SELALU DIBUAT WAKTU PAGI?
ayor masak udah..

pg2, en. N ngn aku tak bnyk songeh nak bekpes2 kat umh, blk kg je mnm/mkn bekpes nih..sb pe, dah terhidang kan, harus la mkn, cube wat sendiri, usoh ler...;p

tp, sjk dua menjak ni, aku wat air nescafe tuk diri sndiri b4 kuar umh..;p

7) SEBELUM TIDO APA YG AKAN DILAKUKAN?
sblm tido wat po?..hooo...marah en. N sb pusing kiri, pusing kanan, pusing tonggang terbalik, wat kan aku tersentak dr terlena..;p..en. N wat gtu sb nak cari posisi yg baaaeekk pny tuk lelap..iissshhh!!!!

8) HARUS JAWAB TAG....

hoho..saper mau?..aku nak tau yg dah kwen ler...;p

i)sha...;p
ii)kay...;p
iii)ekin..;p
iv)kak puteri ku...;p

sila buat yer kwn2 sekalian...;p






6 ulasan:

MRS. K berkata...

tag cuci jamban pon ade ke?

Mrs LVoe berkata...

sha aka Mrs LVoe ker? :P

.:RoSSiLaWaTi:. berkata...

bukak blog man aku terjumpa blog hang ngan nurul...

nasaoji berkata...

MRS. K:_ jgn tulis byk..buat sudah yer...;p

Mrs LVoe:- yup ler..spo lg yang ooiii...

RoSSiLaWaTi:- yer..sila dont heboh2 yer...nnt free2 ader yg bertambah musuh...;p..

♥ EeiNz ♥ berkata...

u...i x leh nk copy la tag ni ..apsal eh

nasaoji berkata...

EeiNz:-sb dah d secure kan..hehehe... p je copy kat blog "kakak manis" tu @ wat print screen ke..