Khamis, 7 Mei 2009

kenangan....

criter lamer yg mmg lamer pending...hehehe...

sj nak kongsi ngn korg..gambr2 "perpisahan" aku ngn opis lamer....rindu jer kenangan dulu..mujur skang ni, "dunia tanpa sempadan"..jdnya, msih berhubung gak..huhuhu...

aku ngn sus bos aku d saat kami mau kuar....sobsob..sedis bangat...best berkoje2 ngn ini org ooo.... ;(


tmpt lama aku..cam executive je kan?...huhuhuhuhuhuuu...aku kemas2 brg last2 minit...;(sediss mau pisah ngn KDN!..huahuauahuuuhhhh....mnyk kenangn ooo kat cni...



tempat aku duk abiskan spruh ms2 aku kat opis....

ni lak dpt tmpt aku..tak ke "link" ngn blk bos aku tu..;p


ha, ni jer spnjang nak 5 thn aku koje brg2 aku...sikit sgt2 kan..tu la..ape la sgt koje yg aku buat spnjng 5 thn ni dak?...kotak ni time nak dah kat MOF..huhuhuhu...tp, aku bukan just nak crik cop jer..tak lak aku nak kemas2 brg nyer...bos aku duk tny bl nak bukak...aku gelak2 jer time tuh...;)


ni lak tmpt aku yg bakal aku abiskan msa2 di opis.....


pandangan depan la..kaler cerah,...cantik....


aku "share" bilik ngn sus bos...smnggu aku kat MOF tu, pok pek pok pek ktorg sbelah nyebelah..kali ni, kat MOF tu, blk bos ngn aku tak "link"..tak best...cam jauh jer ngn bos aku tu..siap dia ckp kat aku duk kata blk aku jauh..aku pun ckp dah tak leh nak jerit2 lg ngn diyer..sb kat KDN tu, dia pnggil aku main "jerit" jer...kat MOF dah tak lg..ooooo....


1 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

canteknye opis u darl...