Selasa, 26 Mei 2009

PEMBANTU KHAS / PERSONAL ASS. / SETIAUSAHA..

hehehehehe..hahahaha..hahhaa....jom golak2 dulu nah...;p

ok...ok...aku suker lak ngn koje2 aku ni..dulu suku suker, skang, dah sparuh suker nih...;p

sb per?..hohohoho..AKU BERKUASA,...jengjengjeng...

idok la sgt wehh..cumanya, tragedi (layakkah d panggil tragedi?) td, berlaku bilamana sorg pegawai yg nak jumpe bos aku, kene 'Q', last2 tak dpt jumper!!...hahhaa..jom golak sama dia..weh, bukan salah aku k diyer sik dpt jmp, salah diyer r, nper harus serbu gtu je d waktu2 peak hour?..ha, tak ke free2 ko dah tarik muker ngn aku kan...

siap blk opis, suh PA nye tny lak, betui ke aku ygpandai2 set kan app.2 bos aku...YES la weh..aku yg wat..d beri mandat olh bos ku..huhu..jdnyer, mner2 pegawai yg nak jmp, tp main serbu je, kira nsib ko ler..baik, silakan lalu d depan ku, tak baik..balikkan pungkok ko..hehehe...ko guling2 bwh cctv bos aku pun, mayb tak heran kot......mner yg penting ler d dahulukan....huahuahuahhh..jahatkah aku?...

no..no..no laaaa..aku hny menjlnkn tanggungjwb yg d bri jer..hehehe...




6 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

amboi3x tinggi yea pangkat odah. takut la gn odah :P

MRS. K berkata...

klu PA takde, maunye tunggang langgang bos tu

nasaoji berkata...

Mrs LVoe:-pngkat kt tak tinggi, kt cuma jg ORG YG PANGKAT TINGGI je.. ;(

MRS. K:-tau tak per...tp, kt cam tak d appreciate je kan...;(

Baby Tiger berkata...

odah : that's wut i loike beeing a secretary!

Tanpa Nama berkata...

AMBOI2 TINGGINYA PANGKAT KO..AKU NASIHATKAN KO JADILAH SEORANG PA YANG SELAYAKNYA PA.

nasaoji berkata...

Baby Tiger;- hoho.. msih lam proses nak suker ngn koje nih..;p

Tanpa Nama:- berpijak d bumi nyata...ingt dgn kuasaNya, lebih baik dr bermegah dgn jawatan yg tak seberapa... ;p

lgpulok, bukn pngkt aku yg tinggi doh...