Rabu, 13 Mei 2009

PUTRAJAYA..

klu lik kg..org2 kg, sure bangge ssgt bl anak2 deme dok koje kat putrajaya..ye dak...?..

mujur aku tak dok kg..huahuahuah..tak ngaku weh!..tp, mmg pun, "kg" aku kat IPOH maaa..skalipun nama "KG SIMEE", tp, tak dek ghupe kg langsung...hohoho...klu kg yg ade tok nek tu, aku mmg duk pnggl kg la..klu ipoh tu, aku pnggl "umah" jer...hehehe...buley..

k..k..aku mmg tak tpk langsung yg aku msuk koje kat cni tau...tak sempat "menganggur" pun tau...-alhamdulillah-..

tp..awal2 aku msuk koje, yakni, 5TAHUN LEPAS, keadaannyer amat best...kureng keto...banding ngan skang ni..mak aiiii...kome tgk ler.....

ni adelah jln ke PRESINT 2-3-4 bla..bla...bla tau...dr umah aku..bnyok kan?..klu nak ke PRESINT 1, lg ler...dulu, b4 kawen, aku duk kat "flat ijo", ...putrajaya ni satu je, stiap simpang, WAJIB ADE TRAFIK LIGHT!! dr flat ijo ke opis aku tu..bnyk kli gak duk benti2 sb itu lampu...mujur skang aku dah pindah..klu tak, kuo kul 0730, kul 0800 blum tentu kot..kan..kan...

ni lak, dr opis aku,...aku nak tunjuk je cuace yg golap..tp, nper dlm gambo, tak golap ek?..oowwwhh..aku amat pelik sedikit...;p


ha..tu gelap...


ha, duk lam golap tu, ujan nyer sikit je lak tu.,....aku rs tak bsah rambut kot kalu kene..hehehe...dah cerah....;p

betape skang dah lmer tak ujan, smpai kome tgk nun, rumput pun dah koring2 kan....




skang ni gak, cuaca tak silap aku, amat berbahang...aku time koje, mmg r tak raser, sb duk lam opis -aircond-...klu lik umh...ya ampun....tp, aku leh la tahan lg...cume cian tgk en. N jer..nth la...tidoq pun tak slese...huhuhuhohoho.....kene pasang aircond kah?....


5 ulasan:

MRS. K berkata...

wei.. ko skang kdn ke mof??
konpius skejabb??
bile nak pindah ni?
asik menetap totap setia kat kdn
tau la menteri skang encemmm..

Mrs LVoe berkata...

cantik yea view kat putrajaya..

odah keje bhgian mane? dulu mama slalu suh keje gov tp sha xmo sbb gomen kena pkai bj kurung. hehehe. notty kan sha.

nasaoji berkata...

MRS. K:-hoho..aku duk mof seminggu je weh..peh tu, patah ke kdn smula...alala..tak leh nak tinggai jualan kat D8 lo..huhu...

Mrs. LVoe:-ha..mmg notty tau..tp, gomen tak leh pakai suar pun, leh pakai skirt!..paras @ bwh lutut...;p

mightymie berkata...

lame tak g putrajaya heh ...

♥ EeiNz ♥ berkata...

rindu kt flat ijo.kekeke...