Rabu, 20 Mei 2009

day first-LANGKAWI-part 3

sambungan dr n3 bwh...

pas abish2 meronggeng kat dataran helang tu, bru msk blk...regster kursus...mlm tu dah star kelas...

KONDO ISTANA..aku tak tau nak kate ok ke tak...nmpk ok...tp,...nth la,..ktorg dok "kondo" kan..3 bilk...aku deme2 kc blk "kawen"..jdnyer, harusla partner tido aku mlm tu, c sandy tu..huhuhu...d sbbkan kureng sejuk kat ctu, jd, tak dek la pape yg jdik..huahuahuahhh..sj2 je la weh..!!...
bilik ayor nyer..hurm..bermasalah ler...mayb tmpt tu under construction kot...mayb la..siap last day tu, aku leh tjatuh sb terpijak air yg nth dr mana jatuh, rupenye air aircond..mangkukkk tui!!...mujur tak dok aper nampok..huahuauhahhh..

ruang depan...

ruang dpn gak..kecik skit..aku tak tau bpe hegenyer umah nih..

ni dapurnyer...siap leh mask2 sb ader dapur..tp, tak dok gas..hohoho...

ha..ni le kursus aku...;p
sjk koje lam 5 thn ni, dah 4 kli weh aku p, ngn tajuk yg sama..d ulang..TAJUK YG SAMA!!..tp, adakah aku PROFESIONAL dlm menjlnkn koje2 + emosi?..huhuhuhu...
ni aderlah penceramah yg pertama..Dr. Ezani..wah...namer sodap..penyampaian nyer..alalala..aderla wat aku kurang sepuloh kali pejam mater "ter"....sbelah tu, pembantu diyer..aduhai..amatla tak membantu!!...elok lg pembantu SH. SHAWATI dulu...last year, aku p kursus under tajuk samer, cuma usahasama lain, usahasama SH. SHAWATI tu la...pmbantunyer, amatlah aktif..!..hurmmm....



urait..sambung sok lak..saat aku post ni, aku kat opis lg...huhuhu...tuan aji, tulun rekomen sy pekoje cemerlang yer...;p

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

jatuh teruk ker odah? hati2

nasaoji berkata...

Mrs Lvoe: tak teruk sgt..tp risau gak, org kat skit blkang...;(