Selasa, 17 November 2009

my day...!!!!

alhamdulillah..hari ni, genap pulak aku hidup dah suku abad!..last week, en. N, yer dak...

umuq bapa?..dah tua...tgk muka, lg tua... ;)

jdnya, ri ni, aku nak ber-mood baik2..acewah..b4 ni pun, mood aku, mmg baik jer..kan..kan...

hadiah dr asben?...hohoho..ciuman sebanyak 25 kali!...ehh..bukan senang hamba Allah tu nak cium2 ooo...hehehe....

b4 tido, aku just tkenang (sbenar, nak munasabah diri!..) diri aku ni...selama ni, aper yg aku dah buat kat dunia Dia nih...

yer la..dah nak jd mak ni, hati lain macam...!...pk dosa pahala tu, lbih lg bg aku...

apepun, aku mengharapkan, agar stiap aper yg aku buat, dredhai oleh Dia...dberkati juga oleh Dia!... - bila la tekak tingin nak makan kek SR nih?.......



**en. N ckp, hadiah thn ni, dia kc aku baby!..thun dpn pun, dia akan kc aku baby!..sb perempuan leh ngndung 2x sethn..buleyyy???....

11 ulasan:

MRS. K berkata...

hepi besday!!
jaga diri n baby leklok

mightymie berkata...

Happy Birthday !!!

♥ EeiNz ♥ berkata...

epi besday yang !!!! =)

Deqna berkata...

happy birthday to u....

hadiah istimewa dah dapat kan... oklah tuh..hehe

syed♥aleena berkata...

happy bufday..

semoga dipanjangkan umo n dimurahkan rezeki..

semoge happy2 selalu:)

lily lotus berkata...

happy birthday dear ;)

NeenaAnuar berkata...

happy buffday dik!!

semoga panjang umur.. di murah kan rezeki.. dan berbahagia selalu yer... aminnn...

nusk berkata...

besday mom to be, semoga panjang umur murah rezki selamat melahirkan dan happy sokmo! take care;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hapie besday semoga di murahkan rezeki dan di panjangkan umur..amin..amin..

green apple berkata...

happy belated besday dear

jane_doe3328 berkata...

Happy Belated Birthday!!!

Better late than never :P