Selasa, 2 Jun 2009

manusia tak dek otak ker?..

agak2 kome la...otak manusia ni, tuk aper ek?...aper jenis soklan aku tnyer ni weehh??

ri ahad tu, pas lik dr kenduri kat GOMBAK, aku p amik brg2 time bujang aku dulu kat umoh flat ijo tu...(org2 putrajaya tau ler..;p)..brang yg berkurun lamer kat umh bujang aku tuh, bru la nak amik..lege sudahh...;p

nak jdkan citer, mak aii...tgk sampah nuuuunnn...
sampah ni kat lif..siap limpah ruah dah air sampah tu...adooiii...

kemne pemikiran deme2 yg buang sampah ni ek?...ape la yg membz kan sgt smpai nak p buang tmpt yg spatutnyer pun, kome tak sempat....!!!! mujur aku tak duk kat ctu lg..time aku duk ctu pun, aku tak guna lif nak p umh aku..aku naik turun tangga jer..huhuuhuhu...;p , klu tak, kompem aku dah psang cctv, tgk sper yg duk rajin beno buang2 kokse...!!..hehehe...




dahhhhh...citer lain lakkk...





ni lak, barang2 aku time bujang...suku jer..dah abis dah..amat lega pas amik sumer nih...;p, dah tak dek terpk2 lg bl mau ambil sumer nih...;p



smpai umh, aku dah cam flattt gilerrr..siap lam kete aku ckp kat en. N yang, sila jgn bg i mroyan yer...kompem umh bersepah...

yer la, otak penat, bdn penat, umh tunggang langgang..tak ke nnt ader yg pose smnggu lakkk...

jdnyer, smlm en. N ckp, kan ktorg plan nak amik cuti smpai selasa, jdnyer, senin tu dah lik pjaya, selasa, leh kemeh umoh...oooowwhh...mekacih Manjer,...ingt Manjer nak duk KK lamer2...huhuhu....;p

**skang ni, bdn kat cni, otk aku duk pk2 kat IPOH dah..seyess...tak senang sehnak wat kija..amat tak tenteram...SAYA MAUK CUTIIII!!!!


1 ulasan:

green apple berkata...

tu bukan takde otak...cuma otak tersumbat lam bontot