Isnin, 23 Februari 2009

tgk muvie..

smlm aku ajk en. n p nengok citer UPIN & IPIN..GENG tu kan?...deme2 duk ckp best2, nak gak le aku nengoknyer...p ler pling dkt....ALAMANDA....p p..isshhh..slalu gni tau..aku nak tgk citer aku, en. N hasut tgk citer dyer!!!yg pasti, citer diyer mmg best2 la kannn..tp, nak tgk cite UPIN & IPIN tu gak... :(... at first nak tgk citer yg TOM CRUISE blakon tuh..abih la pulok..lam hati aku, duk nyanyi IPIN UPIN, IPIN UPIN...tup2..en. N pilih citer PUNISHER...aku mmg la tak kenai plakonnyer..en. N kenai ler...tp, layan jer lah...mujur citer lwn2..perang2...aku kan suker tgk citer lwan2 + perang2 ni...mujur amat best citer itu...tak busan...!!! ader cikit2 jer aksi kejam..aku nak manyak2!!! sb, aku leh bayangkan buat pd org yg aku BENCI!!!!!!...huhhh...
PUNISHER:WAR ZONE
blk umh...alamak..aku kene packing bju bajan en. N...hurm...diyer nak poi GENTING!!! aper?..GENTING!!! GENTING + THAILAND adalah tmpt d mner bl sang suami p sner, sang isteri pun, hati tak keruan..hahahha..tp, en. N aku p urusan kojer ler..tp, nper la perlu p GENTING..p la tmpt laen....dah tak dek tmpt yg best ke lam mesia nih???..hhhuurrrmmm....
lelaki, bw beg tak ghupe pompuan...deme beg kocik pun, okkk....klu kite pmpuan ni, stu beg bju, beg smayang, beg make up..ke aku je kot yg gni??...

TAPI...aku ikut oooo en. N jugek ler..hahahaha..hureyyyy...sb en. N dpt 1 blk sorg kan...nak itut..nak itut...ala..sok blk ler...kojap jer poi nyer..sb, ri ni jer en. N free, sok dah start dah....aku ajk acik aku gak p..aku tak brani nak naik + turun nun sendiri2..cuak!..mujur ader acik n a.sahak..aku susahkan demer ler..ala, shr jer...bl lg nak nulun adik mu kan.. ;)
cam ner la gamaknyer nnt en. N kne p site??sjak koje ni, tak le plak en. N p site.......hhuurrmm...sunyi nnt umah ktorg...blk sok, pun sunyi,...time iron bju2 en. N, aku tnyer diyer, aper yg paling sayang rindu bl org tak dek.. en. N bls pe tau...dgn gelak sbgai permulaan..hehehehe..pok pek pok pek sayang!!!!! aper????....
kau rindu itu???....ishh ishhhh ishhh...adakah aku isteri yg kuat membebel???.....tak mo!!!!
**adekah otk aku duk glige nak p merendek ngn korg2...ttrrreeeetttt........

1 ulasan:

maru berkata...

odah ko lar yg paling active update.bebudak lain tue, tambah si fatin, lambat bebeno. uish genting.bestnyer.