Jumaat, 6 Februari 2009

new born..

presenting...........



............................
......................
..................
..............
..........
.......
.....
...
..
.
INSYIRAH BINTI MOHD REDZUAN


achu n INSYIRAH..(first time pegang bby umur bru 4 hari!!! takuttt...)
pak chu n INSYIRAH..
owhh...blajo bg bby minum susu botoi, tp, haram INSYIRAH nak minum..ingt diyer masih kenyang...padahal...........
abish sebotoi bl nenek diye suapkan..amboi ko, ko lam peyut, aku panggil2 ko..kuar2, ko tak mo aku suap ko?..huhhh..sedis ler achu klu gini... ekceli, aku kot yg tak reti nak pangku, then, INSYIRAH tak slese, tu tak isap, bl mak aku pangku, abish diyer isap...
bakal bapa penyanyang ooooo.....nyadin muke INSYIRAH time pak chu nyer main leher...(en. N, aku tgk, amat penyanyang ngn budak2 nih..baik jer...aku???....)
bl c isteri sedang berpantang bru peh lahirkan anak, c suami pun, terabai le makan minum nyer..jd, bl jg isteri d spital, abish mknn isteri d kebas skali...hahahahah..(tipu jer..)
ni le mama n abah INSYIRAH.. A.WAN n NYAH


INSYIRAH lahir 29hb JANUARI 2009, kan date nyer same ngn date SIL-HANI aku tu..tak silap aku, INSYIRAH kuar time petang2 kot..teruje dpt anak buah oooo...baik jer INSYIRAH tu...bll aku kal mak aku tny, INSYIRAH nangis tak, mak aku ckp tak, diye budak baik..hhuurrmm..moga kekal la INSYIRAH tu baik sampai bila2...senang mak aku nak menjgnyer, senang aku nak ngomolnyer time2 bby nih...
riso gak aku, tkt INSYIRAH tak kenai aku , sb skali skale blk IPOH, ri tu, aku ckp nak blk IPOH, mak aku tak kc...huargghh...NAPER?????

nper name INSYIRAH bgtu pendek?..sbnyer, alasan mamanyer, nak senangkan sesiape xpecially cikgu cikgi yg tulis namer nyer...hhuurrmmm...tak per, asal, maknenye, bagiuh..





**beshnyer ader bby bl lik kg...korg, jgn tnggu bby dr aku lak nah...!!!..bio aku jer yg suprise kan kome...










2 ulasan:

@PaKejaDahNyEr berkata...

praktis praktis......

nusk berkata...

welcome insyirah! btw uya pon baru dapat anak buah...baby girl gak! ahaha bermulalah "unties" world!