Khamis, 12 Februari 2009

SECRET RECIPE...




pg2 msuk opis, aku bukak email yahoo, tgk ade dr SR, huaargghh..tb2 tingin nak mkn nih..ader prawn macaroni wif cheese..sjk kawen, idok pernah aku jejak dah k citu,(sb nafsu dah kureng ke citu, ke lain lak,,,hahahaha...)...even aku kureng kat brownies deme, tp, macaroni tu..sssllluuuppppp...(smbil telan liur nih!!!)..(harus d ambil perhatian, bukan sb nak clebrate vlentine nih aku nak p ;)...)

coklat indulgance---telan liuq lagi!!!!

spe nak toman....??...FA, jum le.....





13hb FEBRUARI 2009-ann. mak n pak aku yg ker 38 TAHUN!!!!!



14hb FEBRUARI 2009- birthday cik NUSK yg ke .. ?? TAHUN...



15hb FEBRUARI 2009-birthday en. sahak (BIL 2 b) yg ke ..?? TAHUN...

4 ulasan:

eimah berkata...

odah!!!sedap!!!kalo ko dkt ngn aku aku teman'k ko da...

maru berkata...

sedapnyer!kat cni jarang ader yg nak melayan aku pg mkn2!o'oi 2 dmm ape ntah ttiba bg alasan nak kumpul duit.selalu org nak kawin jer bg alasan tuh huhu

p/s:kan klu nak comment kat entry ko kna retype password dulu.tau x ape pasword yg aku kna retype?
>INGUS
hehehe

♥ EeiNz ♥ berkata...

pn odah ...saye pon suke coklat indulgence ..sgt sedap !!

nasaoji berkata...

toing..toing..toing...

eimah;-
hurrmm..blk kole, kt p mkn ek itu SR...alamak..kole dik ado SR...

maru;-INGUS????...hhuurrmmm...mengong n mereng aku,,...

einz;-sslluurrppp...telan liuq msing2...