Selasa, 14 Disember 2010

6 tahun sudah!...

salam sumer...

lama gak tak apdet...ntah la, tenet bukak sokmo, tapi, bukak belog, nak apdet, adalah amat menjunam ke bawah peraasaan itu!..

okeh..baru sat tadi, lam fb, ada member alert-kan ini hari, tahun ke-6 aku koje!..

hahahahahaha...cam ner empunya dirik tak sedor nih?..

okeh..14.12.2004 - date aku serap masuk kija, before ni, pas abis blaja, tengah tak exam lagi, JPA mai, sign surat kontrak..6 bulan pas tu, serap masuk tetap..kiranya, 6 tahun 6 bulan la aku koje gomen nih...alhamdulillah di situ..jadinya, aku cuma pas blaja, 10 hari je duk umah, pas tu, mai putrajaya, sampai la..

hehehe...rezki koje cepat di situ..moga aku akan jadik pekerja yang berhemah + berintegriti tinggi tuk bos aku + kementerian + secara langsung of coz kerajaan mesia!..yeyyyy.... *_^


~mood~ in luvvvv... ;) ~yamashita tomohisha @ buzzer beat~(",)





2 ulasan:

[-suziey-] berkata...

rezeki sbb terikat ngn JPA..skang susah nk masuk gomen dh..tahniah6 thun dh berkhidmat..

hai salam ziarah :) i folloooooo..

nasaoji berkata...

hurm tu la...tima kasih..masih baru.. ;)

tima kasih..nnt kt p sanan ek.. ;)