Jumaat, 14 November 2008

IMPAK MAKSIMA THE MUSICAL...

bersamamu..(acchheewahh..)


smlm aku p tgk teater tuh...aku mmg peminat teater..kocik2 dulu, ader gak ler nak jd pelakon teater...hahahha..mengong tuiii!!!..hehhehe...bl dah besau ni, tak bnyk sgt pluang tang teater tuk aku...bl dah koje ni, ha, bru pluang tu ader..first aku tgk teater citer PUTERI GUNUNG LEDANG....ngn en. N..terujer giless nengoknyer...tp, en. N bukan seorg yg layan teater nih...jdnyer, kali kedua aku tgk, citer ALI BABA yg FAISAL ISMAIL blakon tu, aku tgk ngn acik aku...acik aku pun kebetulan minat gak nengok teater...ni adalah kali ke 3..elehhh..bru kali ke 3..tak per...akan aku himpun tgk bnyk2 citer lg...




best tgk teater ni adalah dpn yg tak terlalu depan...aku tgk smlm ngn cik jiyah tu, bayo RM80..tp, yg byo RM30 pun, dpt duk dpn..bagi aku, tak mo le berkire sgt,,,rezki deme r tu...mmg dpn glier ktorg duk...2 roll dr stage!!!..nampak lobang idung c ZULHUZAIMY...aduihaiiii....encemnyer diyer...tak salah aku mmg minat dyer jgk kat tv....




enjoy giler tgk..tak tau ler naper paper duk ckp INDAH KHABAR DARI RUPA..aku ni bukan org jenis berseni pun,,justeru, bl aku ckp best/lawo, akan ader yg ckp sbaliknyer..errmmm...dak po la...masing2 nyer persepsi...kannn??....






aku nak je snap pic ngn c ZULHUZAIMY tu..tp, mak cik maluuuuu....hahahha...tp, aku tak ler peminat fanatik sgt diyer..so, tak per la..snap dr jauh pun., ok jugek la...tak la mcm c MAWI..oowwhhh..itu org r, telah buat aku FANATIK ABIS kat dia....siap jd FAN CLUB MAWI WORLD..p gathering diyer..huyooo..hebat aku tuh..tp, MAWI tu, alaaaa...errmmmm....aku tak bersalam ngn MAWI time event tu, tp, en. N salam ngn diyer...mayb TERLALU TERUJA kot wat aku tak salam....en. N cakap, tngn diyer lembut...diyer jg tngn ke?..sedangkan time tu, bru 2-3 mnggu diyer kuaw AF..tak per la.....rezki diyer tgn lembut...hahhahaa.... nak amik autograf..aku tak amik ker?..malu ler..



aduhai...diyer.....


muker bersahaja....sswweettt bangt...




ohww..sekorat muka kekasih tak jd ku..hahaha...



ha..baru beno...tak per la..banner pung banner ler..
























4 ulasan:

-reha- berkata...

wei....dpt duk dpn jg ke??

hensem gile zulhuzaimy!!!!aw!!i loike!!

nusk berkata...

huhu depan beno smpi lenguh tengkuk! ahahaha zulhuzaimy dpt tgkap gmbo poster dia pun jadik la...;(

nusk berkata...

mtk send pic kita dua and pic sorang aku tuh kat email nti eh...tq

Norhazwanie CM berkata...

zulhuzaimy....adoii..hensemnya...hahaha..