Jumaat, 14 November 2008

citer lamer...

kami d umah iffat..lawatan sempena mkn2 d aidilfitri..

kami d luar perkarangan umh iffat...nak blk..tp, dok terhegeh2 lg...
sje je aku tepek pic tuh..last syawal ri tuh..peh p umah cik jya, trus p umah iffat..mkn2 ler...bg aku ler..mmg best ngn budak2 MADID ni...sb aper?..even aku tak rapat ngn deme, tp, at least, aku jugek rajin join2 aper2 je yg deme wat klu tak dek aral lain..erti kata lain..msh mengekalkan "keep in touch" tu..@ ukhwah kami msih kuat kot...tp, tu la hakikatnyer....
mayb sb dulu, mkn bsama...tidur bersama..eh, aku ingt time form 1 dulu., kat MADID tu ler..tido ghupe kat umh wat kenduri,,,bentang tilam...bc doa...bbuummm...tito...
paling tak msuk akal (yer ke tak masuk akal??)..,bl brng jatuh, kene dende..boleh?..sbnye, kat bwh blk a.k.a dorm tu, senior yg jg kami duduk..isshhh..msih berlaku lg ker ek kat MADID tu?..eh, kat asrama MARIAH tu?..aku tak sure la..
xperience duk kat hostel d usia muda wat aku jd berdikari...betuiii...sumer wat sendiri...at first, ader lak senoir ajar lipat baju,..siap bw2 pembaris la nak ukur sm ke tak bju tu tuk ltk dlm locker..(eleh, loker pun tak ghupe locker)...pelik kan...bju nak lipat pun, kne ukur2..tp, aku akui. smpai skang, aku msih mengekalkan kesamaan bju2 aku d dlm almari aku...sanggup punggh klu org lain lipat tak kene ukuran sm ngn aku..ha..kannn.....
tp, aku syukur sgt, sb, aku dpt jalani sumer tu ngn hureyyy nyer...idok ader ler tension2 gedabak nih..ckt2 tu ader ler...tak ler sampai nak botak kan pale..sb bg kc ringn kot bl tak dok rambut...hahaha (jgn maarreee...)..atau smpai nak lari2 ker...snggup luka badan ker..hhuuhhh.....cuma yg tak bestnyer, bl duk hostel ni, ader rokol(betui ke eja tuh?..), ader gotong royong, ader aper lg ek..nth..luper lak..tp, klu ssorg tu sabar, ok jer kot..cam aku ler..klu tak sabar, tak ler aku smpai skrng duk luo dr mak pak aku...
aku nak blk ipoh ini hari...en. N dah ajk dah tu..juumm blk..bersiap sedia tuk letih2 kan diri ngemas umh tuk preparation nak kenduri n yg penting bl blk ipoh tu...persedian tuk besaukan badan!!!lagi....



3 ulasan:

wa berkata...

add wa ok? http://www.ainen.com

ainen berkata...

odah!! add aku juge! http://www.ainen.com

nusk berkata...

weh tak tgkap pic kat umah aku pong!