Isnin, 17 November 2008

tenchiu.......

wah..tengok..ader juga yg sayang aku kan....hehehhehehe...ni adelah first gift kawen aku..dr..?...SUSK lamer aku, MR ALEX..skang sir tu kat KEMENTERIAN PELAJARAN....ingt dia kat aku..mesti la ingat, dah aku yg kc kad jemputan..hehehe..ekceli, aku nak dia dtg, tak harap n pk pun gift dari dia..tp, apo nak buek..dia kene attend function bos dia..huarhgg..tak po la...tak dek rezki dia nak rs aku blnje mkn nsi minyak aku...bukan tiap2 tahun aku buat tau...seumur hidup skali...hehehe...AMIN..

tengok ape yg dia wish kat aku...erm..gift ni, merangkap le birthday gift aku gak..boleh ek...


hari ni, SUS bos aku blanjer aku lunch gak..tp, oder dr opis jer...p tapaw piza,,,jd ler...aku kan KSR dia..dia tak blnje mkn...ha..bising satu opis aku wat kang....tp, b4 tu, aku dah telan nasi + aym grg kg + ulm, ngn ofsmate aku...huhh..awal minggu dah telan nasik!!jdnyer, piza tu aku idok mkn..mkn garlic bread jer..lgpulak, bru last week mkn piza cho ang-cho ang....


ini ler SUS bos aku yg baik hati tu......pic ni time trip kami ke GuangZhou ari tu..minyak giler muker aku kan..hehehe...abaikan...

1 ulasan:

+NADS+ berkata...

yang,xdapat lagipun kad jemputan...posmen dok wat pekasam gaknyer...