Isnin, 7 September 2009

MADID IFTAR - ramadhan 16

salam sumer....terima kasih dgn komen2 kalian pd n3 yg lepas ya..saya baru nak masuk alam ibu ini, mohon doa daripada kalian agar saya serta baby yg masih kecil ini sentiasa d dalam lindungan rahmat Dia.. :)

ukess...ini n3, bnyak dgn gambau yg d ambil dari kamera saya yg dah jelas2 dah tak canggih.. :(

atehh...flash tak sampai mmaaaa...7.1 mega pixel sajo.. :(

semalam, kami ke sini... d area depan PICC..bertujuan, menjadi kebiasaan kami budak2 (masih budak ker?..)MADID akan adakan REUNION ka...GHETERING ka..apa2 ja yg sewaktu dgnnya la bila tiba bulan puasa..bila menjelang hari raya dan bila kengkawan ada yg wat makan2 nasik minyak...

organizer, dah tentu CIK NUSK kito...makan tak penting, janji, berkumpul itu..kann...makan tu kira jatuh no 2 la sedap ke tak sedap..murah ke mahal...

corner yg ader d sediakan menu...

dah tentu la, den ni bakal mak/ibu/mummy/umi/mama akan tiba2 ada aura nak pegang budak!..owhhh yusuf (eh, betui ka eja nih?..)..kamu sgt encem!..huhhhh...dia tunjuk muka marah kah itu?..oo...tak suka saya ek?...

kasi la pulak bakal ayah/abah/daddy/papa/baba duk merasa pegang..baru ku tahu, budak2 tak leh kena flash...jdnya, tak guna flash, gambar, kompem tak jadik!...oowwh..my insyirah dah berlambak kena flash pada matanya!..ampunkan achu wahai my gurl!..

ini yg aku amik at first..tp, aku tak abis, mkn separuh pun tak..eii...ntahla..bukn tak lalu yer..tapi, sik ado raso la ini mee...:(

lauk en. N amik...aku tumpang bedal ajo..ader itu filet ikan...mmg mnjadik kegemaran den!..mujur sedap, klau tak, kompem peh tu p carik mamak jugak..

mknn en. N..ader kambing..aku kan suker kambing..tp..mcm takut je nak makn..rasa pun tak, tau...mujur tak beno2 tingin..

aku bersama bakal nak jadik mak jugek..PN UYA..yer..dia amat bertuah kerna bunting pelamin!!...huhhh....tiga bulan time ini usia baby nyer..

after solat segala, aku beralih tempat ke arah lain...ngn mak cik - mak cik ini..menggamit keadaan...

yg lelaki, d sana...mujur aku rs en. N leh join sumer..leh d bawa lg bila berkumpul gini...cuma ada 2 suami sajo d situ...suaminya Pn. Wa dan suami sayalah....

dah dekat nak berangkat...bersama kuda d situ..riso je aku takut2 ader org halau dek aku berdiri kat situ...

candid..yg golap itu, makin golap le mika yer... ;p

alaa...gelap jugek....tak peh, Pn. Wa, aku nntikan ko nyer gambo, dehh....ini kami sumer...MADID BATCH 97-99/2001

hai sumer nih..dah jdik mak org..nak jadik mak org, nak jadik isteri org..nak jadi tunangan org...

reramai lelaki ini, sorg jer yg dah jadik suami org...weehhh..kome2 bila lagi nih?....

sekian...dari kami sumer...UNTUK PELAJAR MADID di PERAK kini.. :)

makanan mmg tak ku taruk banyak ler gambaunyer...

apepun, best bila sesekali berkumpul gni...SAYBAH tu yg dah lamo tak jumpo, jompo kembali ha...!..O-OI...musti ko sengeh2 yer citer tang saybah inih.... :)

aku berangkat pulang awal..tuk mencari brangan ibu mengandung!...

weehh..nnt aku wat makan2, kome dtg ek...:)

7 ulasan:

MY HEART berkata...

Dik,

nak tanya Madid pe bende ek heheh?

nads berkata...

tahniah odah...
dah nak jadi ibu...jaga baby elok2 yer...

mmg speechless kan kalo dah dapat tau diri sendiri mengandung...
happynyer...nak jugakkkk...hehe

;)

realisticjunky berkata...

urghhhhh.sangat jelous!

perakians...WAKE UP!!!!

nusk berkata...

konfem dtg! masak sodap2 :)))

nasaoji berkata...

my heart;- hehehe..itu MADID ka?..Madrasah Idrisiah tersinta!..

nads;-mekasih nad..uitt..nak lagi kah?..

realisticjunky;-hoho..aku gelak beso..!..

nusk;- harus!..

eimah berkata...

wah....mantap kawan aku...tp kn sape laki2 yg sudah kawen ye?????

nurulfive berkata...

lmbt pulak aku comment sbb smalam intenet probs.

haha..odah, perlukah ko mention name aku di situ?? aku yg dok tersengih2 membace terbantut bile ko mention name aku ok. hauhau. hrp2 ko tak gaduh ye ngan dia mcm dlm zumrah dulu haha. oh bahagia ye..