Isnin, 7 September 2009

ANMUM MATERNA...

udah ku jumapaa....

apa diaaa??...

ala..baru hampir dua hari je pun cariknya....dah beria pk mcm2 aku nih!..

aku carik ini la...ANMUM MATERNA..rs cam best jer bnyk2 susu ibu + anak2 kat situ...at first family aku tau aku pegnen, acik msg, suh carik ini susu n minumnya..

aku wat masa ni, tak dek masalah nak telan susu..harapnya, hingga akhirnya lah aku leh telan susu..

ari sabtu ri tu ktorg p kuar, carik2,, sedisss...balik cam tu jer...tak jumpe..wehhh, padahal, ader je terampampang kat care4 itu...aku tak tau mner letaknyer mata kami berdua time tuh!..

sampai carik kat sumer farmasi lam alamanda tu la, lam parkson cold storage tu la...sudahnyer ,balik lam kehampaan!..siap aku tetiba jd sediss sgt!...pelik den tau..

semalam, pas pada lik dari berbuka ngn bbdk MADID tu, ktorg singgah lg kat care4 itu...aku dah kenai la kotaknyer, sb aku ternengok iklan lam tv..la, yg Sharifah Shahira tu...

masuk2 pintu care4 nyer, p kat area susu, mak ai ko..belambak tuh....

tp, aku amik yg coklat, kompem senang minum, nnt kang yg asli, riso manyak songeh lak aku nak minum.. :)
terima kasih suami ku kerna kamu membaca sgalanya..aku idok baca pun..hehehe....

sampai rumah, siap2 sumer...oowwhh,,rupanya perlu bancuh ngn ayaq suam yer,...lepas kau mandi n solat, kuar bilik, aku nampak ader atas meja sudah!!...wah...hhuhhhh..apekah perasaan anda?..(meja itu mmg amat selerak!..)

aku pesan suh masak air lebih je, sb time tu en. N nak goreng kopok..tp, mujur suamiku itu baik hati sepenuh hati, terus membancuhnya...tinggai ku minum aja..

ok la minuman itu..tuk kesihatan aku n baby aku jugak kan..

acik aku cakap, anmum ni yg terbaik yg d kaji olh pihak kesihatan...time duk ngn umi yusof tu pun, dia btau mnum anmum materna ini..

mesih ya Manjer.... :)



**saya cuba tidak abaikan kamu wahai suamiku...heheheh...


4 ulasan:

aidanajmuddin.blogspot berkata...

Pn Odd, tahniah yer!welcome to the club...

nasaoji berkata...

aida;- hoho...welekom..welekom...:p

Tina Banana berkata...

bagusnya minum susu! tina mmg tak boleh la.. so dok minum soy milk je! hehehe..

nasaoji berkata...

tina banana;- tak per kak...kakak kt pun, tak leh telan susu, soya jer..