Jumaat, 28 Januari 2011

jom eat kambing.... :)

saya penggemar kambing!..sebab aper ek?...sebab tak suker mandi kot..hahah...ada related-kah dengan suka kambing dan tak mandi?..

ukeh...

crita smalam..makan makan lorrr...

sup sirip ikan yu..masih tercarik carik hok mana rasa siripnya..hehe..

nasik putih berlauk ayam sweet sour.. <-- incik suami punya, c, kan dia mamat nasik!.. :)

sutun a.k.a sotong cincin goreng..

air of de day...hahaha..tak la... lemon tea ngan durian belando..

haaaa....ni la kahambing nyer...lamb chop bersama sos mint!seedddaaappppp...!!!..<--selara plus tekak saya la.... :) tapi, untuk memilih makan kambing, aku tak kisah nak makan kat situ <-- kelab tasik putrajaya..dulu nak makan situ hanya fish n chip ngan sharkfin soup sajo.,.sikalang, kot kot tingin nak makan kambing, leh la masukkan restoran tu antara pilihan jugek... 18.25 sajo..tak mehe kan...daging pun lembut..!.. lagi satu, ni first time kan aku makan lamb chop ngan sos mint, before ni kan taruk sos bbq mashroom la kan.. orang orang hok serve situ, filipino + myanmar mari.. aku ehh..tukang masak orang mana nih?..

richard <--nama budak tu, sebab aku interview dia, BM fluent punya pasai..orang melayu, thailand dengan cina..

en. N hahhh...

richard halal kak, sini suma halal..blablablabla...

hoho..saja tanya la..carik borak nyer pasai..sudahnyer, terenyeh renyeh kat sbelah meja...

en. N sayang, dia tak moh p dari sini ker..

hahaha....tu la....kasih ramah lagikkkk... :)


**tengah naip nih, tingat pulak rasa mint dia!.. :(

1 ulasan:

Mrs weck berkata...

wahh..sedap nyaaa..nak plak tang kambin tuh..sedappp..mererreh..air riorrr..hikhik..