Jumaat, 7 Januari 2011

buang toksin...~DETOX FOOT PATCH~

kome pernah dengar DETOX FOOT PATCH?...

aku first time dengar n tau kewujudan mende ni time balik kampung lenggong dulu, then, abg IL aku beli kat satu kedai runcit nih..hege RM45 sekotak..dalam tu tuk penggunaan seminggu, maksudnya, 14 keping la...mehe deh?..

okeh...jadiknya, balik putrajaya, en. N tingin nak guna..dia servey lam tenet, then, dapat la, 16 keping RM30!..

ghupenye, member opis aku ader juai wehh...lagi murah...10 keping, RM10 sajo!..kalu nak pakai tuk seminggu, 20 keping = RM20!..kata member aku tu, kalu juai kotak, memang hege tinggi sikit, tapi, bukan nak simpan kotak pun kan...bungkus molek molek, kemas, ada suma ciri ciri, sudah..!

kaki en. N...
hasilnya...en. N cakap, hok buih putih tu adalah toksin kita, lagi banyak, lagi membuangla toksin kita dalam badan..hok nih, aku punya, last week...agak sikit..

ha, hok ni, hok smalam punya!..mak aihhhh..banyak sehhh..patut la rasa penat n lemau badan semacam...
antara yang paling siyok guna disamping buang toksin tu, aku rasa badan ghupe segar la dari kalu tido lewat, lemau badan esoknya..

yang penting, tidoq guer lena!..

katanya jugak, tuk ringankan badan...hok tu, aku tak heran la, bukan nak kurangkan berat sangat..hehehe..janji, mok cik nih bertenaga uuu!!!...

mau ka?...tak dak yang murah oo...dijamin original!


**lebih kurang sama gak fungsinya dengan hok iklan jackie chan tu kot.. ;)

1 ulasan:

armouris berkata...

info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin