Isnin, 1 November 2010

marathon JAYA JASCO..-beg cik sufi

aisehh...entah mula bila la en. N ni rajin bawak aku g jasko 4 hari berturut turut!..

trus cakap kat dia Sayang, jangan tinggalkan ai tau...tak moh u carik pompuan lain tau..jangan p jauh jauh tau..

hoho..motif berkata kata begitu?...jengjengjeng..

misi berhari hari ke jasko adalah untuk mencarik beg susu or bag travel cik sufi..

sejak dua menjak ni jugak, hobi kami makin ke arah jeling jeling kat barangan outdoor!..oowwhh..itu fink aaa...limited editon barangan travel dari deuter ooo..terrrtiba ai shhuukkerrr... ;)
en. N berbaju batik, soheh hari khamis!..-jasko equin, seri kembangan..

jasko IOI Mall, Puchong - hari jumaat.. hanya tinggal stok ber-lady lady bird nih...hoho..en. N cakap, kalu keri, macam bawak lady bird...ater, soheh la, dah patern pun lady bird kan..stok tak banyak..tak kenan di hati..ok, next....

jasko balakong- hari sabtu...berbaju kurung sebab p kenduri kan.. dah berkenan..memang ni yang carik pung....

cantik kan..hehehe...ai likkeee...TATAPI, tidak di mata en. N!,..cciiittt..buleh dia kata ghupe bawak tong oksigen!.. cer sayang bayangkan, sayang bawak ni, pas tu, ader wayar sedut taruk kat idung..hahahaha... hamboih hang...kemain nohhh....

rupanya, dia kenan yang ini la pulak...bro, u yang bawak tau..not ibu!....beg paling besau...leh masukkan laptop paling besau..ada dua partition..ni nak beg travel susu anak ke beg travel mak anak?..

yang ni, sederhana besar, muatkan ring file..ada 3 beg sumanya, yang paling kecik, idok le kecik beno, tapi, macam tak sesuai jer taruk susu sgala..tapi, cumei maaa... ;(

pilihan kami...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


beg pink- sederhana besau.. first time beb aku ada beg kaler pink!

skalipun, bukan tuk taruk brangan travel susu anak, tapi, ianya buley jugak dijadikan macam tu..

berbaloi en. N kata amik, nanti, kalu dah besar, leh guna tuk wat lain, ala, termos pun idok le beso beno..500ml sajo..ayor mineral, botol susu bang dua, ayor masak, susu, pampers, baju anak standby dan lain lain yang diperlukan dari masa ke semasa..hoho....

dah kaler pun pink, kan...ni, kompem la mak cik sufi yang kene ngendong nih.. sajer tau en. N..pujuk pujuk suh beli yang tu, rupanya, ader udang sebalik mee.....huhuhu...

kalu mak cik sufi bawak anbeg sendiri, cam ner?..

ok..soh pak cik sufi bawak la yer... (",)



3 ulasan:

MRS. K berkata...

aku beli beg simple dimple cam ladybug tu.. tapi aku punya kosong je la.. takde corak bagai

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

lorrr mai jj awat xhabaq...kot x..leh kita berjumpaan...semua jj2 tue dekat ngan akak...jj equine ngan ioi dekat umah..jj balakong (cheras selatan) dekat ngan opis...

nasaoji berkata...

mrs. k:- a ah..ader, yg aku kendung kaler grey tu, simple dimple la...aku nak hok tu, asben yg tak moh.. ;(

purplelicious love:- kt mmg rata2 tu je p jj kak...jom tukaq no enpon..nak p ayam penyet kat situ nnt.. ;)