Selasa, 23 November 2010

kene bungkus...

cik sufi lasak...pusing sana..pusing sini...ader je peel dia..baru 6 bulan tu..hadoi..

tapi tak per, jangan sesekali marah..sebab, bila deme ni ada je mende nak buat, meaning-nyer deme berfikir..fikir dan fikir...kan suma tu asas pembelajaran deme..

tapi, jangan la pulak kalu letak pisau atas meja, then deme nak amik, kita hok orang tua ni biarkan jer..free free kene dakwa makpak cuai kang..

aku bungkus cik sufi..sebab time ni aku nak wat kija ape ntah...dan la bang 4 5 minit duk diam..lama gak kan..peh tu..punya la berusaha dengan gigih nak lepaskan diri dari dalam bungkusan tuh...menyengonyeh je kamu ekkk...
makin besar anak ibu ni...tadi, opah cakap, kamu dah tak panas since malam..alhamdulillah...cepat cepat ringan badan..leh duduk + rangkak lak.. ;)

owhh..mak sepupu cik sufi yang lahir lewat 12 hari dari cik sufi dah pandai merangkak!..cepat sehhh...ringan lak badan budak tu...

tak per..budak budak kan..ada lebih ada kurang..asalkan perkembangan normal, tak dak masalah, alhamdulillah... (",)

3 ulasan:

Deqna berkata...

takpe sufi.. sufi ada geng.. marissa pun belum merangkak lagi.. meniarap pun baru sekali sekala.. apa nak buat bontot berat sgt kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

suweeeeeeeeeeettttttt jerk cik sufi kena bungkus..amani pun gitu..hari2 kena bungkus..hehehhe...

Joy berkata...

even kene bungkus pun tersenyum riang dia ;)