Rabu, 2 Februari 2011

bapak jaga anak or anak jaga bapak???

salam sumer...kome dah kat kampung kah??aku la ni kat umah IL pulak, kome lambat beno balik kampungnyer...hehe.. jadiknyer, dah kat sini, baru la leh online..

Hari ni, sumer yang lain p skolah, last skolah before CNY.. Dah kami laki bini je idok cikgu cikgi, cuti amik sendiri ni duk la umah la..

Aku sibuk mengemas umah IL kan, alih alih, aku p depan, haaaaa....ginu ghupenye deme...yang bapak konon nak bagi anak tido, tido dulu..

Anak pulak duk bawah buai...ape la kamu buat tu nak ooiiii...pak kamu sibuk tidoooo... :)


3 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

hahha...pic ni best ! ;)

Deqna berkata...

perkara biasa itu.. nak tidokan anak, mak pak yg tertido...hehe

nasaoji berkata...

ekin:- hehe..tuk tatapan dia bila besar nnt..

deqna:- memang pun kak kan.. :)