Khamis, 29 Januari 2009

mandi2 @ TELUK BATIK..

esoknye, pas bbq bagai u, a. halim plan nak p mandi kat Teluk Batik..aku kecik2, klu blk cni, pak aku siap ajk p tgk matahari terbenam lg...tgk jer..tak leh nak main2 tp pantai tu...pelik kan?..:) kebetulan lak, mak aku minta tlg amik pasir laut..tuk mak teh aku nak wat ubat,,...pasir pun leh wat ubat ek?..pelik kan?...

awalnye, aku tak mo p, aku kan penting tito...peh tu, tb2 je nak join skali...tgk2 peh tu, yong aku pun dah siap2 dah..tup2, acik pun nak join, ha, p la kami 2 keto lg..

cian nengok en. N, tak dok teman mandi lam laut..aku tak mandi..renyah, aku mne suke renyah2 ni, nak2 tmpt tukar baju jauh ooo..hehhhe..idok le jauh beno sbenarnye..tp, klu tmpt ktorg dpt kat Teluk Batik Beach Resort tu, beso kemungkinan aku mndi,...sb leh jln kki je ke kete...

deme sedang angkut/kaut pasir..perlu pasir agk2 tgh laut..tak leh tepi2 tu..berat ooo..



hehehe.....cian u, choang-choang..

ni lg pic cian kan?....hehehe...siap cam garu pale lg...

**naik lam sejam kedian, bf kat ctu..org2 d situ amat tak reti nak berbiznes!!!

6 ulasan:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN berkata...

salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

nusk berkata...

aperaa isteri owang ni pi la neman cik abe tu mandi manda di laut bukan selalu pon...

♥ EeiNz ♥ berkata...

besnyee..da lama saye x g teluk batik..huhuhu

Nurul berkata...

wah.. kat maner teluk batik tu yer?
salam perkenalan...

nasaoji berkata...

nusk- wei, dah slalu sgt nema mandinyer..hehehe..

eeinz-p cpt2 bw sarah, nnt keringlak air laut tu...hehhe..

nurul-teluk batik kat ner?..kat lumut perak tu..salam perkenalan jugek..

nusk berkata...

cesss ni mandi kat laut..mandi kat umah lain..xoxoxoxoxo